wiolaho
Fanka BB :)
idę we wtorek i na bank dostanę l4 już ostatnio gin chciała mi dać ale chciałam przeczekacDziewczyny które pracują fizycznie kiedy chcecie iść na l4?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
idę we wtorek i na bank dostanę l4 już ostatnio gin chciała mi dać ale chciałam przeczekacDziewczyny które pracują fizycznie kiedy chcecie iść na l4?
ja wzięłam jutro na żądanie, mam jutro wizytę, strasznie boję się że tamto poronienie było przez to że nie odpuściłamidę we wtorek i na bank dostanę l4 już ostatnio gin chciała mi dać ale chciałam przeczekac
dlatego ja też idę i nie patrzę na nic przeszłam poronienie i Biochem nie chce ryzykować czekam tylko na serduszko i l4 bez zastanowienia.ja wzięłam jutro na żądanie, mam jutro wizytę, strasznie boję się że tamto poronienie było przez to że nie odpuściłam
Młody się popłakał .A bliźniaczki jedna strasznie szczęśliwa,a druga załamana że nie będę już koło nich tak skakaćjaka była reakcja młodzieży?
Ja niestety nie mogę.Bede do końca pracować i 2 tygodnie po porodzie z bączkiem planuję do pracy wrócić.Ale już to z dziewczynkami przerabiałam.Pracowalam do ostatniego dnia przed cesarką a dwa tygodnie później z wózkiem bliźniaczym w pracy już byłam.Pocieszam się że teraz będzie lżej bo jedno dziecko.Tylko wiek nie ten.Dziewczyny które pracują fizycznie kiedy chcecie iść na l4?
właśnie mnie boli w tej okolicy mniej więcej i zastanawiałam się czy to normalne w ciazy z córką tego nie miałamJakiego rodzaju bóle brzucha Wam dokuczają ? Czy w ogóle dokuczają ? Ja z tamtej ciąży pamiętam, że często dokuczał mi ból wiązadła obłego i teraz chyba też mnie to lapie. Z drugiej strony jestem w terminie spodziewanej miesiączki. Chyba trochę fiksuje
ojej, a gdzie pracujesz? Ogólnie ja na l4 też nie pójdę, bo u nas czegoś takiego nie ma jak zwolnienie na ciążę. Ale myślę pracować do końca listopadaJa niestety nie mogę.Bede do końca pracować i 2 tygodnie po porodzie z bączkiem planuję do pracy wrócić.Ale już to z dziewczynkami przerabiałam.Pracowalam do ostatniego dnia przed cesarką a dwa tygodnie później z wózkiem bliźniaczym w pracy już byłam.Pocieszam się że teraz będzie lżej bo jedno dziecko.Tylko wiek nie ten.