reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Hej dziewczyny 😊

Dla tych które chcą przygotowywać się do porodu i później połogu z fizjoterapeutką uroginekologiczną - dzisiaj otrzymałam informację od mojej że najlepiej rozpocząć spotkania między 18-20 tc

Również w poczekalni zauważyłam że dziewczyny z terminami porodu na zaraz mają segregatory do prowadzenia ciąży kupione w Internecie i bardzo chwaliły - można sobie poukładać wyniki badań etc. zamówiłam sobie i czekam na paczkę :)

U mnie okey, też ostatnio mam zjazd psychiczny
Dostałam od dr Xonvea na mdłości i wczoraj faktycznie czułam się dobrze , ale tylko do wieczora a i tak odrzucało mnie od jedzenia
Wzięłam wczoraj wieczorem żeby dzisiaj jakoś funkcjonować ale jakoś bez rewelacji to chyba odpuszczę bo czytałam że z odstawieniem potem są różne perypetie

Też mam małego krwiaczka - jak usłyszałam to to chyba musiałam popaść w panikę bo zaczęłam pytać doktor że może tym aplikatorem od luteiny coś źle robię 😂 powiedziała że nie 🙃 mam mieć oszczędny tryb życia (a na insta wyświetlają mi się same ciężarne które trenują i co to one nie robią - też miałam wizję bycia active a tutaj klops)
Do koleżanki od krwiaczka, poczytałam w Internecie i trzeba patrzeć czy nie ma krwawienia również nie popadnij w panikę jak ci skrzep wypadnie bo tak może się on oczyszczać - ja napewno od razu pojadę na IP jak coś się będzie działo
Tak to mam wizytę 18.06
A jakoś tydzień później prenatalne których mega się obawiam
Mnie doktor od 1 wizyty pytała o L4 ale mi nie jest potrzebne

Udanego dnia 😊

reklama
Ja tez od wczoraj sobie wymyślam że coś nie tak bo nie czułam się zmęczona, zasnąć nie mogłam i zapachy mnie nie drażnią...Już najgorsze myśli. Strasznie przeżywam te ciążę. A wizyta 12, też odliczam dni.
nie jesteście same😁 ja mam wizytę w czwartek i już mi odpala czarny scenariusz🫣😕 cieszę się ale chyba zamartwianie mnie przytłacza coraz bardziej może jak już zobaczę serduszko będzie spokojniej

Hej dziewczyny 😊

Dla tych które chcą przygotowywać się do porodu i później połogu z fizjoterapeutką uroginekologiczną - dzisiaj otrzymałam informację od mojej że najlepiej rozpocząć spotkania między 18-20 tc

Również w poczekalni zauważyłam że dziewczyny z terminami porodu na zaraz mają segregatory do prowadzenia ciąży kupione w Internecie i bardzo chwaliły - można sobie poukładać wyniki badań etc. zamówiłam sobie i czekam na paczkę :)

U mnie okey, też ostatnio mam zjazd psychiczny
Dostałam od dr Xonvea na mdłości i wczoraj faktycznie czułam się dobrze , ale tylko do wieczora a i tak odrzucało mnie od jedzenia
Wzięłam wczoraj wieczorem żeby dzisiaj jakoś funkcjonować ale jakoś bez rewelacji to chyba odpuszczę bo czytałam że z odstawieniem potem są różne perypetie

Też mam małego krwiaczka - jak usłyszałam to to chyba musiałam popaść w panikę bo zaczęłam pytać doktor że może tym aplikatorem od luteiny coś źle robię 😂 powiedziała że nie 🙃 mam mieć oszczędny tryb życia (a na insta wyświetlają mi się same ciężarne które trenują i co to one nie robią - też miałam wizję bycia active a tutaj klops)
Do koleżanki od krwiaczka, poczytałam w Internecie i trzeba patrzeć czy nie ma krwawienia również nie popadnij w panikę jak ci skrzep wypadnie bo tak może się on oczyszczać - ja napewno od razu pojadę na IP jak coś się będzie działo
Tak to mam wizytę 18.06
A jakoś tydzień później prenatalne których mega się obawiam
Mnie doktor od 1 wizyty pytała o L4 ale mi nie jest potrzebne

Udanego dnia 😊
Czy mogłabyś pokazać jaki segregator zamówiłaś?

ja w poprzedniej ciąży miałam od mamyginekolog, dla syna pediatryczny też mam. Fajne są, ale obecnie mam taką teczuszkę z 3 kieszonkami i jest wygodniejsza :)

reklama
ja w poprzedniej ciąży miałam od mamyginekolog, dla syna pediatryczny też mam. Fajne są, ale obecnie mam taką teczuszkę z 3 kieszonkami i jest wygodniejsza :)
Właśnie ten kupiłam
Też dostałam taką plastikową teczkę z pregny ale ja mam całą teczkę a4 dokumentacji medycznej więc nie mieściłoby się tam to 😉

Do góry