Mnie ratuje pakiet z pracy mężaja sie pojde kłuć we wtorek .. az sie boje ile forsy zostawie . No ale trzeba
Jeszcze muszę 10.06 pojechać na badania i potem 17.06 bo cześć muszę mieć przed endokrynologiem a cześć przed prenatalnymi.
Dużo tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie ratuje pakiet z pracy mężaja sie pojde kłuć we wtorek .. az sie boje ile forsy zostawie . No ale trzeba
Będąc w środę na wizycie na pewno przycisnę temat i poproszę o L4, nie zakładałam takiej opcji, że tak szybko skończę pracę ale fasolka jest najważniejszaA to dziwne. Z krwiakiem powinni Ci wypisać zwolnienie. Ja miałam i to leżące.
Mój lekarz to mnie 3 tygodnie temu pytał, czy idziemy na zwolnienie powiedziałam, że nie
Zresztą, znam zasady zwolnień i niestety nie jest tak, jak się wydaje. L4 "chodzące" nie oznacza, że można iść gdzie się chce czy jechać gdzieś. Oznacza tylko, że można iść po podstawowe zakupy, jechać do lekarza czy iść do apteki.
Tak przypominam, bo ZUS ostatnio (od 2-3 lat) mocno kontroluje ciężarne...
oczywiście, że tak. Naprawdę się dziwię, że Ci nie dali L4.Będąc w środę na wizycie na pewno przycisnę temat i poproszę o L4, nie zakładałam takiej opcji, że tak szybko skończę pracę ale fasolka jest najważniejsza
Mam nadzieję że lekarz nie będzie protestował, jak tak to zmienię lekarzaoczywiście, że tak. Naprawdę się dziwię, że Ci nie dali L4.
Jak miałam krwiaka w poprzedniej ciąży to nie było dyskusji, szpital sam mi wypisał zwolnienie i kazał kontynuować je u swojego lekarza.
ja po 2 kreskach zostalam wyslana po 1 poronieniu od razu bo lekarz dmuchal na zimne a w tym przypadku to az dziwne ze nie dalioczywiście, że tak. Naprawdę się dziwię, że Ci nie dali L4.
Jak miałam krwiaka w poprzedniej ciąży to nie było dyskusji, szpital sam mi wypisał zwolnienie i kazał kontynuować je u swojego lekarza.
Ja też odrazu szłam na zwolnienie teraz trochę inaczej, bo jestem na wychowawczym do końca lipca.ja po 2 kreskach zostalam wyslana po 1 poronieniu od razu bo lekarz dmuchal na zimne a w tym przypadku to az dziwne ze nie dali
Ja tez od wczoraj sobie wymyślam że coś nie tak bo nie czułam się zmęczona, zasnąć nie mogłam i zapachy mnie nie drażnią...Już najgorsze myśli. Strasznie przeżywam te ciążę. A wizyta 12, też odliczam dni.Ja też odrazu szłam na zwolnienie teraz trochę inaczej, bo jestem na wychowawczym do końca lipca.
Kurcze cały czas mam bóle podbrzusza...nie są jakieś mocne ale są i mnie drażnią i stresują. Widzę jak pracują jelita - nie pracują ale nie wiem, czy to tylko to zejdę na zawał do 20 czerwca...
Ja takie bóle podbrzusza mam co wieczór i też od razu strach magnez w ruchJa też odrazu szłam na zwolnienie teraz trochę inaczej, bo jestem na wychowawczym do końca lipca.
Kurcze cały czas mam bóle podbrzusza...nie są jakieś mocne ale są i mnie drażnią i stresują. Widzę jak pracują jelita - nie pracują ale nie wiem, czy to tylko to zejdę na zawał do 20 czerwca...