reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dziewczyny dziś nie mam objawów, piersi są większe, ale nie bolą, brak mdłości i zjadłam obiad bez trudu (8+0). Mam nadzieję, że wszystko ok 😱 wizyte mam w poniedzialek 😳
Dziewczyny dziś nie mam objawów, piersi są większe, ale nie bolą, brak mdłości i zjadłam obiad bez trudu (8+0). Mam nadzieję, że wszystko ok 😱 wizyte mam w poniedzialek 😳
Miałam tak dwa dni przed wizyta u giną i wszystko dobrze się skończyło :) ciesz się chwilą że jest lżej ❤️

Dziewczyny byłam na sorze, strasznie rozbolał mnie brzuch, zimne poty, blada jak ściana już mi się przed oczami kręcić zaczęło, zbadał mnie lekarz, z fasolką w porządku ale jest ten niebezpieczny krwiak, zamiast luteiny zalecił Duphaston, no-spe i wit C i oszczędny tryb życia. Bardzo się boję 😭
Bierz leki, leż dużo, pij wodę i myśl pozytywnie. Będzie dobrze.

Ja dzis mam dzień bez większych objawow, za to w nocy mnie bolało - plecy, jakby jajniki i brzuch. Wstałam, wzięłam magnez (lekarz mi wczoraj kazał brać).

Jutro na 7 jadę na badania z krwi, ciekawe ile ampulek mi pobiorą 😅🤣

Dziewczyny byłam na sorze, strasznie rozbolał mnie brzuch, zimne poty, blada jak ściana już mi się przed oczami kręcić zaczęło, zbadał mnie lekarz, z fasolką w porządku ale jest ten niebezpieczny krwiak, zamiast luteiny zalecił Duphaston, no-spe i wit C i oszczędny tryb życia. Bardzo się boję 😭
wszystko jest dobrze, spokojnie :) nie stresuj sie na zapas bo mozesz tym zaszkodzic. Wiem, ze latwo sie mowi ale musisz sie wyciszyc i odpoczywac :) a krwiak na wchloniecie potrzebuje troszke czasu

Bierz leki, leż dużo, pij wodę i myśl pozytywnie. Będzie dobrze.

Ja dzis mam dzień bez większych objawow, za to w nocy mnie bolało - plecy, jakby jajniki i brzuch. Wstałam, wzięłam magnez (lekarz mi wczoraj kazał brać).

Jutro na 7 jadę na badania z krwi, ciekawe ile ampulek mi pobiorą 😅🤣
mi ostatnio pobrali 7 🫢

Ciekawe jaka płeć maluszka 🙂 czy potwierdzi się teoria 🙂 Ja w ciąży z synem wyglądałam cudownie 😂 teraz sama nie wiem, czuję się jak taka kupa 😂😂😂 wyglądam mocno średnio 😂 włosy mi lekcją...z synem miałam tak piękne włosy 🥰 układały się, były gęste ...teraz cóż 🤷

Ja też postrzegam te ciążę inaczej. No, ciekawe... 🤭

Czesc dziewczyny jak wszytsko będzie dobrze to 29 stycznia przywitam 2 dziecko. Będzie mi bardzo miło jeżeli mnie tu przyjmiecie

Hejka :) Czy Ty też OM 20.04? Mi jakoś podobnie termin wychodzi i też drugie, z tym, że u mnie cc, więc pewnie trochę wcześniej będzie cięcie.

reklama
Do góry