Migotka2024
Fanka BB :)
Ciąża +Dziewczyny a tak z innej beczki korzystacie z aplikacj ciążowych i ewentualnie jakich?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciąża +Dziewczyny a tak z innej beczki korzystacie z aplikacj ciążowych i ewentualnie jakich?
Amniopunkcja jest refundowana w przypadku gdy wyjdą zle prenatalne badania ?Ja robię tylko podstawowe prenatalne, nie będę robiła innych. Jeżeli coś wyjdzie nie tak, to zdecyduję się na amniopunkcję. Rozmawiałam z genetykami i przy synku nie wyszło nam nic, bo prenatalne i dodatkowe nawet te płatne nie wykryją wszystkich wad. U nas to był przypadek 1 na jakieś 300-400 tysięcy i akurat trafiło na naszego synka.
Ja również korzystam z ciąża+. Chyba jako jedyna aplikacja poprawnie liczy tygodnie ciążyDziewczyny a tak z innej beczki korzystacie z aplikacj ciążowych i ewentualnie jakich?
Czesc dziewczyny jak wszytsko będzie dobrze to 29 stycznia przywitam 2 dziecko. Będzie mi bardzo miło jeżeli mnie tu przyjmiecieZapraszam wszytkie mamy z terminem na styczeń 2025
Świetnie , cieszymy się razem z TobąJa byłam dzisiaj na spontanicznym USG- 1,6cm serduszko pięknie bije. Od razu jestem spokojniejsza
WitamyCzesc dziewczyny jak wszytsko będzie dobrze to 29 stycznia przywitam 2 dziecko. Będzie mi bardzo miło jeżeli mnie
Leż dużo i pij dużo wody, wchłonie się tak szybko jak się pojawił, zobaczysz! Najważniejsze, że sprawdzili i z Bejbem jest wszystko dobrze!Dziewczyny byłam na sorze, strasznie rozbolał mnie brzuch, zimne poty, blada jak ściana już mi się przed oczami kręcić zaczęło, zbadał mnie lekarz, z fasolką w porządku ale jest ten niebezpieczny krwiak, zamiast luteiny zalecił Duphaston, no-spe i wit C i oszczędny tryb życia. Bardzo się boję