reklama
Cześć, od paru dni przegladam wątek na forum i chciałabym do Was dolaczyc. Ostatnia miesiączkę mialam 01.04. 15 maja bylam na I wizycie u ginekologa, okazalo sie ze przewidywana data porodu to 06.01.2025 r. Następna wizyta u ginekologa 10 06, jeszcze wcześniej mam zrobić usg piersi i niezbędne badania krwi (duzo tego). To moja pierwsza ciąża, więc jestem również pełna obaw jak to będzie, żeby wszystko było w porządku z maluszkiem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Jeden mamy 7 Ale już stary. Ja w 2021 kupiłam.sobie samochod jaki chciałam bo uznałam że jeżdżę sama albo tyłki z synem więc nie musi być duży. W 2022 urodziłam 2 syna a teraz zobaczymy jak.sie sprawy potoczą Ale jeżeli będzie ok z ciaza to niestety będę musiała się przesiąść na coś większego. Sporo jest 7 osobowych Ale nie mamuskowych. Ja paradoksalnie od początku jeździłam wielkimi samochodami bo zawsze twoerdzialm ze bagażnik powinien być taki żeby wozek wchodził bez składaniaa jaki macie pomysł na pomieszczenie wszystkich w aucie? Czy macie 7mio osobowy pojazd?
Ja też mam następną dopiero w czerwcu nie wiem jak dotrwamCześć, od paru dni przegladam wątek na forum i chciałabym do Was dolaczyc. Ostatnia miesiączkę mialam 01.04. 15 maja bylam na I wizycie u ginekologa, okazalo sie ze przewidywana data porodu to 06.01.2025 r. Następna wizyta u ginekologa 10 06, jeszcze wcześniej mam zrobić usg piersi i niezbędne badania krwi (duzo tego). To moja pierwsza ciąża, więc jestem również pełna obaw jak to będzie, żeby wszystko było w porządku z maluszkiem.
Pozdrawiam
Kimiko
Moderator
my na początku kwietnia kupiliśmy nowe auto i oczywiście oglądaliśmy 7 osobowe, ale żadne nam się nie spodobało kupiliśmy niby duże, ale jednak 5 osobowe i myślę czy jeden fotelik z przodu czy dwa z tyłu obok siebie, czy jednak na bokach a najstarszy syn po środku… ciężki temat. W najgorszym wypadku chyba sprzedam swoje stare małe auto, a kupimy kolejną krowę tym razem z 7 siedzeniamiJeden mamy 7 Ale już stary. Ja w 2021 kupiłam.sobie samochod jaki chciałam bo uznałam że jeżdżę sama albo tyłki z synem więc nie musi być duży. W 2022 urodziłam 2 syna a teraz zobaczymy jak.sie sprawy potoczą Ale jeżeli będzie ok z ciaza to niestety będę musiała się przesiąść na coś większego. Sporo jest 7 osobowych Ale nie mamuskowych. Ja paradoksalnie od początku jeździłam wielkimi samochodami bo zawsze twoerdzialm ze bagażnik powinien być taki żeby wozek wchodził bez składania
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Ja mam do czynienia z biegłymi sądowymi po wypadkach i zgodnie twierdzą że miejsce na środku to coś okropnego.my na początku kwietnia kupiliśmy nowe auto i oczywiście oglądaliśmy 7 osobowe, ale żadne nam się nie spodobało kupiliśmy niby duże, ale jednak 5 osobowe i myślę czy jeden fotelik z przodu czy dwa z tyłu obok siebie, czy jednak na bokach a najstarszy syn po środku… ciężki temat. W najgorszym wypadku chyba sprzedam swoje stare małe auto, a kupimy kolejną krowę tym razem z 7 siedzeniami
Mimimka89
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Ja jestem jakaś taka ostatnio przewrażliwiona dopadł mnie ogromny stres o tą małą kruszynkę. Jednego dnia mam biały slyz drugiego jakby brązowy zaraz zaś biały. Jeszcze dziś w nocy zrobiło mi się zimno nie byłam przykryta kołdrą aż miałam dreszcze przykryłam się a rano się obudziłam jakby ktoś wiadro wody na mnie wylał. Jestem na siebie wściekła ze nie zmierzyłam sobie temperatury jestem tak zła że chce mi się płakać. A moja mała miała wczoraj stan podgorączkowy i ja zamiast sprawdzić u siebie to jej tylko pyknelam. Teraz siebie nienawidzę.
Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać Przychodzę tu ze staraczkowego wątku. To mój 3. dzień pozytywnych testów, jutro jadę na pierwszą betę. Od pół roku starałam się o drugie dziecko. Mam trochę obaw związanych z tym, że chorowałam w tygodniu, w którym zagnieżdżał się zarodek, trochę gorączkowałam. Termin wychodzi na końcówkę stycznia, ale w związku z cc, będzie pewnie gdzieś w połowie
reklama
wiolaho
Fanka BB :)
ja też mam ostatnio ciągły stres o bobo …zaczynam panikować i panicznie boję się czwartkowej wizytyCześć dziewczyny! Ja jestem jakaś taka ostatnio przewrażliwiona dopadł mnie ogromny stres o tą małą kruszynkę. Jednego dnia mam biały slyz drugiego jakby brązowy zaraz zaś biały. Jeszcze dziś w nocy zrobiło mi się zimno nie byłam przykryta kołdrą aż miałam dreszcze przykryłam się a rano się obudziłam jakby ktoś wiadro wody na mnie wylał. Jestem na siebie wściekła ze nie zmierzyłam sobie temperatury jestem tak zła że chce mi się płakać. A moja mała miała wczoraj stan podgorączkowy i ja zamiast sprawdzić u siebie to jej tylko pyknelam. Teraz siebie nienawidzę.
Nie mogę się na niczym skupić tylko ciągle myślę czy będzie dobrze czy to hormony tak dają czadu? Radość przerodziła się w strach
Już stary widzi że się stresuje i wziął wolne by mnie zawieźć do lekarza
Kiedy minie ten lek…