Trzymam kciuki żeby przyrost był dobry, daj znaćCześć Dziewczyny, ja również dołączę, chociaż obawiam się, że szybko będę musiała się żegnać :-( w 6t2d był pęcherzyk, beta miała przyrost prawie 100% w 48h, a 3 dni później ustały mi wszystkie objawy - nie bolą piersi, śluzu zero. Więcej objawow nie miałam. Nie czuje się w ogóle ciążowo, mam wrażenie, że wszystko stracone ;-( czekam na wynik bety, a wizyta w piątek. Podświadomie wiem, że nie będzie dobrych wieści, ale tak głupio się łudzę....
reklama
Na pewno dam znaćTrzymam kciuki żeby przyrost był dobry, daj znać
Ja też mam następną dopiero w czerwcu nie wiem jak dotrwam
Ja mam zamiar powiedzieć rodzicom i najbliższym tak najwczesniej w 11-12 tyg. Chociaż powiem szczerze, że nie mogę już wytrzymac żeby nie powiedzieć wcześniej.Kiedy macie zamiar powiedzieć rodzinie ?
Ciekawe kiedy będziemy mialy następne wizyty. Mam nadzieję że już szybciej.Ja też mam następną dopiero w czerwcu nie wiem jak dotrwam
Nie wiem czemu, ale ja się strasznie stresuję, czy wszystko jest dobrze.
Mąż mi mówi że mam się nie stresować, wszystko będzie dobrze, ale ja się po prostu boję, bo naczytalam się różnych rzeczy w Internecie i się teraz stresuję. Plus to pierwsza ciąża, więc człowiek taki "zielony" we wszystkim.
Ja też się stresuje z uwagi na wcześniejsze poronienie aczkolwiek tam wszystko było nie tak od początku. Teraz mam dobre przeczucia. Ale najchętniej to bym była codziennie na usgCiekawe kiedy będziemy mialy następne wizyty. Mam nadzieję że już szybciej.
Mąż mi mówi że mam się nie stresować, wszystko będzie dobrze, ale ja się po prostu boję, bo naczytalam się różnych rzeczy w Internecie i się teraz stresuję. Plus to pierwsza ciąża, więc człowiek taki "zielony" we wszystkim.
Mówiłam. Dla nich to żaden problem.A mówiłaś tym lekarzom, że jest ich dwóch? Pytam, bo planuje to samo. Mam pakiet w Luxmedzie i tam planuje robić badania, ale chcę chodzić prywatnie do wybranego lekarza.
Od tego mam pakiet medi, żeby korzystać ile potrzebuje, a prywatny lekarz prowadzi mnie od 17 lat zdrowotnie, więc nie wyobrażam sobie nie iść do niego. Do tego on ma cudne spokojne podejście, gdzie gin z medi to po prostu lekarz nie ujmując nikomu oczywiście
Mimimka89
Fanka BB :)
chłopom to łatwo powiedzieć, nie martw się na zapas... Mój tez ciągle mi mówi że za bardzo przeżywam i sama się stresuje. Może i tak. Ale jak ma się za sobą 2 straty to nie da się inaczej brzuch boli - źle nie boli- jeszcze gorzej.Ciekawe kiedy będziemy mialy następne wizyty. Mam nadzieję że już szybciej.
Też tak mam i mój też mówi żebym się nie stresowała. Niby to wiem, niby wiem że nie mam już na to wszystko wpływu i po co zamartwiać się na zapas ale jednak to czasami mnie dominuje. Ah te hormony. Ale dziewczyny musi być dobrze, nasze nasionka są silne!!!chłopom to łatwo powiedzieć, nie martw się na zapas... Mój tez ciągle mi mówi że za bardzo przeżywam i sama się stresuje. Może i tak. Ale jak ma się za sobą 2 straty to nie da się inaczej brzuch boli - źle nie boli- jeszcze gorzej.
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Spoko czekających na jakieś wieści jest tu więcej, sama też nie wiem na czym stoję. Rozgość się, poczekamy razemCześć Dziewczyny, ja również dołączę, chociaż obawiam się, że szybko będę musiała się żegnać :-( w 6t2d był pęcherzyk, beta miała przyrost prawie 100% w 48h, a 3 dni później ustały mi wszystkie objawy - nie bolą piersi, śluzu zero. Więcej objawow nie miałam. Nie czuje się w ogóle ciążowo, mam wrażenie, że wszystko stracone ;-( czekam na wynik bety, a wizyta w piątek. Podświadomie wiem, że nie będzie dobrych wieści, ale tak głupio się łudzę....
reklama
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Ja w sumie taż mam 2 a w poprzedniej ciąży miałam taki cyrk że przez pewien czas miałam 3Mówiłam. Dla nich to żaden problem.
Od tego mam pakiet medi, żeby korzystać ile potrzebuje, a prywatny lekarz prowadzi mnie od 17 lat zdrowotnie, więc nie wyobrażam sobie nie iść do niego. Do tego on ma cudne spokojne podejście, gdzie gin z medi to po prostu lekarz nie ujmując nikomu oczywiście