reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Cześć Dziewczyny!
Dziś odkryłam forum i tę grupę wsparcia :)

Jestem po IFV, z planowanym terminem porodu 3 stycznia 2025.

Myślałam, że to już mój 7 tc, ale na ostatniej wizycie 10/05 lekarz powiedział, że raczej 4-5. Widać już było pęcherzyk ciążowy i echo serca. Nic już nie rozumiem i nie wiem jak to liczyć 🙈 28/03 to data ostatniej miesiączki, a w 21 dc miałam transfer 5-dniowego zarodka. Może bardziej doświadczone koleżanki wiedzą?

Trzymam za Was kciuki i miło Was poznać 😊

1715719978142.png

Lekarz pewnie określił wiek ciąży na podstawie rozmiaru pęcherzyka i zarodka na USG...? Ten sam wyliczył termin porodu?

Dzień dobry.
Ja dziś po wizycie, 5t+5 i mamy serduszko 💖

I miliony badań zleconych 🤦‍♀️😆
ale super 😻 marzenie, ja też jutro wizyta, ale naczytałam się o pustych jajach płodowych 🤦‍♀️ na forum i czuje jakby to czekanie miało być wiecznością:/ jutro 6+3, przy 5+0 był pęcherzyk ciążowy.

ale super 😻 marzenie, ja też jutro wizyta, ale naczytałam się o pustych jajach płodowych 🤦‍♀️ na forum i czuje jakby to czekanie miało być wiecznością:/ jutro 6+3, przy 5+0 był pęcherzyk ciążowy.
też sobie już nawkrecalam filmów o tym😏 do tego ten progesteron już poziom leku level hard🫣

ooo nie jestem jedyną taką wariatką 😁 niestety poronienia zmieniają tok myślenia, a z tego co czytałam to też jesteś po przejściach… który tydzień u Ciebie? 🙂
Na pewno panikujemy i będzie dobrze, musi! 🥹
ooo to witam wariatke😂😘dokładnie człowiek ma większą świadomość różnych sytuacji ….troche tęsknię za stanem z pierwszych ciąż bo wtedy była radość a nie lęk….musi być dobrze 🙏
U mnie dziś 5t + 6 wg OM

reklama
ooo to witam wariatke😂😘dokładnie człowiek ma większą świadomość różnych sytuacji ….troche tęsknię za stanem z pierwszych ciąż bo wtedy była radość a nie lęk….musi być dobrze 🙏
U mnie dziś 5t + 6 wg OM
🥰jak usłyszymy serduszka będziemy mogły zacząć się nieśmiało cieszyć 🙂 to pięknie, a kiedy Twoja kolejna wizyta? 🙂

Do góry