reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
ooo to witam wariatke😂😘dokładnie człowiek ma większą świadomość różnych sytuacji ….troche tęsknię za stanem z pierwszych ciąż bo wtedy była radość a nie lęk….musi być dobrze 🙏
U mnie dziś 5t + 6 wg OM
czyli jesteśmy dokładnie w tym samym czasie :D

witaj🙂
Fizycznie dobrze przynajmniej narazie😂 psychicznie nadal trzyma mnie strach 🫣

Miłego dnia dla wszystkich 🌞
też psychicznie czuję się podle bo się po prostu boję. Niby wczoraj cudownie, bo jest echo serduszka, ale jest tyle historii bez happy endu, że się ciąża przestała rozwijać, serduszko przestało bić....

Będę się naprawdę cieszyć w grudniu/styczniu jak utulę w ramionach tego Kropeczka <3

Strach juz niestety bedzie nam towarzyszyc. Tez sie okrutnie boje bo to moja czwarta ciaza a dzieci jeszcze nie posiadam. Ale w głebi duszy czuje, ze w koncu się uda ! 🥰

reklama
Strach juz niestety bedzie nam towarzyszyc. Tez sie okrutnie boje bo to moja czwarta ciaza a dzieci jeszcze nie posiadam. Ale w głebi duszy czuje, ze w koncu się uda ! 🥰
To czujemy dokładnie to samo, u mnie też czwarta i bez dzieci😢 4 czerwca mam wizyty i niby mam się nie stresować do tego czasu ale jutro powtórka bety i znowu będą emocje ❤️🫣

Do góry