reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
U mnie w czwartek, liczę na serduszko dziś 6 tydzień 1 dzień. Powiem Wam nie mam żadnych objawów poza (czasem) oslabieniem i momentami ból piersi… zastanawiam się czy wszystko ok to czekanie jest najgorsze ☹🙁 macie jakieś objawy?
bedzie dobrze😘
Ja z objawów:ciężkie piersi i obolałe,sikam często (w nocy też wstaje),odbija mi się bardzo często i momentami lekkie zmęczenie

Ja mam wizytę równo będzie 23 maja 7 tyg skończone🫣 ten strach jest straszny

bedzie dobrze😘
Ja z objawów:ciężkie piersi i obolałe,sikam często (w nocy też wstaje),odbija mi się bardzo często i momentami lekkie zmęczenie

Ja mam wizytę równo będzie 23 maja 7 tyg skończone🫣 ten strach jest straszny
To jestem równo tydzień za Tobą 🙈 jak wyniki dzisiaj będą ok. to jutro umowie się na wizytę 23. Wolałabym troszkę później ale wyjeżdżam na kilka dni, kolejny czwartek Boże ciało...to dla mnie już strasznie późno 🙈

Jestem w szoku ile z nas tutaj ma takie doświadczenia 🙈 często na grupach mamowych jest dużo ciąż z pierwszych 3 cykli, różowe okulary...a tuuu...kula doświadczeń 🙈
Czasem jak patrzę to lepiej mi że nie tylko życie mnie tak przeczołgało w tej kwesti, to czwarta ciąża i żadnych dzieci do tej pory, pierwsze poronienie w 20 tyg, drugie w 7 tyg nie było serduszka, później cb i teraz już musi wszystko pójść ok, a mdłości miałam za każdym razem takie że ledwo żyłam więc teraz to pewnie kwestia tygodnia-dwóch bo wykryłam wcześniej dużo 🫣❤️

reklama
Dla mnie maj jest szczęśliwy bo 1 maja miałam rocznicę ślubu i chyba też w tej okolicy zaszłam w obecną ciążę. Za to na lipiec miałam termin porodu poronionej w grudniu ciąży:(.
Dla mnie maj jest szczęśliwy bo 1 maja miałam rocznicę ślubu i chyba też w tej okolicy zaszłam w obecną ciążę. Za to na lipiec miałam termin porodu poronionej w grudniu ciąży:(.
mam betę, 49,85

Do góry