reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
U mnie w czwartek, liczę na serduszko dziś 6 tydzień 1 dzień. Powiem Wam nie mam żadnych objawów poza (czasem) oslabieniem i momentami ból piersi… zastanawiam się czy wszystko ok to czekanie jest najgorsze ☹🙁 macie jakieś objawy?
bedzie dobrze😘
Ja z objawów:ciężkie piersi i obolałe,sikam często (w nocy też wstaje),odbija mi się bardzo często i momentami lekkie zmęczenie

Ja mam wizytę równo będzie 23 maja 7 tyg skończone🫣 ten strach jest straszny

bedzie dobrze😘
Ja z objawów:ciężkie piersi i obolałe,sikam często (w nocy też wstaje),odbija mi się bardzo często i momentami lekkie zmęczenie

Ja mam wizytę równo będzie 23 maja 7 tyg skończone🫣 ten strach jest straszny
To jestem równo tydzień za Tobą 🙈 jak wyniki dzisiaj będą ok. to jutro umowie się na wizytę 23. Wolałabym troszkę później ale wyjeżdżam na kilka dni, kolejny czwartek Boże ciało...to dla mnie już strasznie późno 🙈

Jestem w szoku ile z nas tutaj ma takie doświadczenia 🙈 często na grupach mamowych jest dużo ciąż z pierwszych 3 cykli, różowe okulary...a tuuu...kula doświadczeń 🙈
Czasem jak patrzę to lepiej mi że nie tylko życie mnie tak przeczołgało w tej kwesti, to czwarta ciąża i żadnych dzieci do tej pory, pierwsze poronienie w 20 tyg, drugie w 7 tyg nie było serduszka, później cb i teraz już musi wszystko pójść ok, a mdłości miałam za każdym razem takie że ledwo żyłam więc teraz to pewnie kwestia tygodnia-dwóch bo wykryłam wcześniej dużo 🫣❤️

reklama
Dla mnie maj jest szczęśliwy bo 1 maja miałam rocznicę ślubu i chyba też w tej okolicy zaszłam w obecną ciążę. Za to na lipiec miałam termin porodu poronionej w grudniu ciąży:(.
Dla mnie maj jest szczęśliwy bo 1 maja miałam rocznicę ślubu i chyba też w tej okolicy zaszłam w obecną ciążę. Za to na lipiec miałam termin porodu poronionej w grudniu ciąży:(.
mam betę, 49,85

Do góry