reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
kurcze to faktycznie praca ciężka. Nie ma co się zastawiać. Ja pracuje w Urzędzie Pracy to praca biurowa. Ale powiem dopiero po wizycie w czerwcuJa pracuję z niepełnosprawnymi dziećmi, więc max do 10 tygodnia. Niestety często muszę je dźwigać, albo mają trochę gorszy dzień i machają kończynami.
Aksamitka28
Zaczekam do poniedziałku. Magicznie natychmiastowo przeszło w różowe plamienie . Jak się uspokoi to w poniedziałek zrobię betę i progesteron, żeby wiedzieć na czym stojętak mi przykro... Trzymaj się tule Cię mocno
Dziewczyny, pamiętajcie, że nie każde krwawienie oznacza poronienie. Ja krwawiłam w poprzedniej ciąży 2 razy, okazało się, że jak mi się macica powiększa, to czasami pęknie jakieś naczynko. Dwa razy leżałam w szpitalu przez to, a jednak ciążę utrzymałam.
Złe krwawienie to takie, które jest obfite, ze skrzepami i towarzyszy temu bardzo ostry ból w dole brzucha.
Niezmiennie trzymam kciuki za Was wszystkie i życzę Wam zdrowia i sił <3
Złe krwawienie to takie, które jest obfite, ze skrzepami i towarzyszy temu bardzo ostry ból w dole brzucha.
Niezmiennie trzymam kciuki za Was wszystkie i życzę Wam zdrowia i sił <3
Mimimka89
a nie możesz gdzieś podjechać do lekarza żeby Cię przebadał? Kurde może to jakiś krwiak a z lokatorem wszytko dobrze? Miejmy taka nadziejeZaczekam do poniedziałku. Magicznie natychmiastowo przeszło w różowe plamienie . Jak się uspokoi to w poniedziałek zrobię betę i progesteron, żeby wiedzieć na czym stoję
Aksamitka28
Ja dopiero zaczęłam 5 tydzień, tam nic nie będzie widać. Trochę to jest taki czas "wóz albo przewóz"a nie możesz gdzieś podjechać do lekarza żeby Cię przebadał? Kurde może to jakiś krwiak a z lokatorem wszytko dobrze? Miejmy taka nadzieje
Mimimka89
miejmy nadzieję, że będzie dobrzeJa dopiero zaczęłam 5 tydzień, tam nic nie będzie widać. Trochę to jest taki czas "wóz albo przewóz"
Kimiko
Moderator
trzymam kciuki zatemZaczekam do poniedziałku. Magicznie natychmiastowo przeszło w różowe plamienie . Jak się uspokoi to w poniedziałek zrobię betę i progesteron, żeby wiedzieć na czym stoję
w poprzedniej ciąży długo plamiłam, ale nie było to nic zagrażającego kropkowi.
reklama
Mimimka89
pięknieU mnie dzisiaj beta 970 . 48h wcześniej 347. Przyrost o 179,5% . Teraz to już mogę spokojniej wypoczywać .