Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze to faktycznie praca ciężka. Nie ma co się zastawiać. Ja pracuje w Urzędzie Pracy to praca biurowa. Ale powiem dopiero po wizycie w czerwcuJa pracuję z niepełnosprawnymi dziećmi, więc max do 10 tygodnia. Niestety często muszę je dźwigać, albo mają trochę gorszy dzień i machają kończynami.
Zaczekam do poniedziałku. Magicznie natychmiastowo przeszło w różowe plamienie . Jak się uspokoi to w poniedziałek zrobię betę i progesteron, żeby wiedzieć na czym stojętak mi przykro... Trzymaj się tule Cię mocno
a nie możesz gdzieś podjechać do lekarza żeby Cię przebadał? Kurde może to jakiś krwiak a z lokatorem wszytko dobrze? Miejmy taka nadziejeZaczekam do poniedziałku. Magicznie natychmiastowo przeszło w różowe plamienie . Jak się uspokoi to w poniedziałek zrobię betę i progesteron, żeby wiedzieć na czym stoję
Ja dopiero zaczęłam 5 tydzień, tam nic nie będzie widać. Trochę to jest taki czas "wóz albo przewóz"a nie możesz gdzieś podjechać do lekarza żeby Cię przebadał? Kurde może to jakiś krwiak a z lokatorem wszytko dobrze? Miejmy taka nadzieje
miejmy nadzieję, że będzie dobrzeJa dopiero zaczęłam 5 tydzień, tam nic nie będzie widać. Trochę to jest taki czas "wóz albo przewóz"
trzymam kciuki zatemZaczekam do poniedziałku. Magicznie natychmiastowo przeszło w różowe plamienie . Jak się uspokoi to w poniedziałek zrobię betę i progesteron, żeby wiedzieć na czym stoję
pięknieU mnie dzisiaj beta 970 . 48h wcześniej 347. Przyrost o 179,5% . Teraz to już mogę spokojniej wypoczywać .