reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ja narazie nie ale jelita odmawiają posłuszeństwa, skóra na twarzy tłusta 🤦 kosmos ... Z synem na samym początku wyglądałam kwitnąco 🙈 a tu się jakiś paskud robi 🤦

Ja latam strasznie po 3 razy w nocy i co godzinę pół w dzień
Poza tym wzdęcia dziś jakby lepiej , odbija mi się często i mam suchą skórę momentami aż swędzi ale cieszę się z każdego objawu bo liczę że tym razem się uda☺️

Ja to z kolei mam takie podle uczucie pełności. Mam wrażenie że mam żołądek tak wywalony zjem jabłko a czuje się pełna ciężka wszytko mnie gniecie. A jeszcze praca siedzącą urzędowa to aż czuje mega duży dyskomfort jak ten brzuch tak odstaje

Ja dzisiaj powtarzylam betę , jesteś zestresowana bardzo czekając na wyniki. Wczoraj miałam takie kłocie w prawym jajniku przez 20 minut że myślałam że zejdę …. Termin wypada mi na 15.01 chociaż w zależności od Kalkulatora to jest 2 dni różnicy . Okres miałam ostatni 08.04 ( cykle 28 dni)

Ja dzisiaj powtarzylam betę , jesteś zestresowana bardzo czekając na wyniki. Wczoraj miałam takie kłocie w prawym jajniku przez 20 minut że myślałam że zejdę …. Termin wypada mi na 15.01 chociaż w zależności od Kalkulatora to jest 2 dni różnicy . Okres miałam ostatni 08.04 ( cykle 28 dni)
witam w klubie też czekam i normalnie miejsca nie mogę znaleźć 🫣✊

reklama
Ja też wzrost 120 % przez 46 h 🫣🫣🫣w kalkulatorze jest napisane że powinien być przyrost o 66 % a jak jest 120 % to jest ok czy moze wskazywać bliźniacza ? Martwię się bo w mojej lini kobiety mają podwójne jajeczkowanie podczas cyklu i sporo jest bliźniąt 😱

Do góry