justsit
Fanka BB :)
dziekii ! 4 tydzień 3 dzień czyli 5 tydzień leci - termin na 14/01trzymam kcouki będzie kochana dobrze. Który to tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekii ! 4 tydzień 3 dzień czyli 5 tydzień leci - termin na 14/01trzymam kcouki będzie kochana dobrze. Który to tydzień?
Ja narazie nie ale jelita odmawiają posłuszeństwa, skóra na twarzy tłusta kosmos ... Z synem na samym początku wyglądałam kwitnąco a tu się jakiś paskud robi
to już coś będzie widać. Jesteśmy z Tobą i czekamy na zdjęcie małego lokatoradziekii ! 4 tydzień 3 dzień czyli 5 tydzień leci - termin na 14/01
Trzymamy kciukiJa mam jutro pierwsza wizytę. Ta ciąża jest dla mnie niespodzianka, wcześniejsza udała się na lekach ( także ginekolog zdecyduje czy teraz też są potrzebne ).
witam w klubie też czekam i normalnie miejsca nie mogę znaleźćJa dzisiaj powtarzylam betę , jesteś zestresowana bardzo czekając na wyniki. Wczoraj miałam takie kłocie w prawym jajniku przez 20 minut że myślałam że zejdę …. Termin wypada mi na 15.01 chociaż w zależności od Kalkulatora to jest 2 dni różnicy . Okres miałam ostatni 08.04 ( cykle 28 dni)