shootingstar
Fanka BB :)
U mnie tak samoJestem w 21 tygodniu i też mam twardy brzuch a już najbardziej wieczorem i pobolewa w zależności od dnia i pory dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samoJestem w 21 tygodniu i też mam twardy brzuch a już najbardziej wieczorem i pobolewa w zależności od dnia i pory dnia
Jestem na L4 od 14 tygodnia przez krwiaka i niestety o tak ciągnie i boliU mnie też. Wieczorami najgorzej. Ale od września idę na l4 więc będę mogła więcej odpocząć i poleżeć w ciągu dnia
Jakie to uczucie ? Ja jestem w 18t I jedynie co czuje co jakis czas to w okolicy pepka takie odczucie jak czasami skacze powieka przy braku magnezu tylko ze czuje to w brzuchu. Ale czasami jest to bardzo szybkie wiec to chyba nie to jeszcze :/Czuję od 18 tygodnia bardzo często akurat też słyszałam i pytalam z ciekawości o to ginekologa i powiedział, że nie ma reguły i nie ma naukowych dowodów na to, że są mniej odczuwalne, aczkolwiek zdarzały mu się czasem takie pacjentki. U mnie kopanko jak leżę kilka razy w ciągu dnia i jego już rytuał - chwilowe kopniaki o 2 w nocy
Ja mam 18t I wydaje mi sie ze mam brzuch maly, polozna mowi ze jest ok bo jestem niska 163cm i wtedy wcześniej widac. U nas bedzie raczej chłopczyk robilam sobie sama usg ostatnio i maluch pokazal klejnoty ale to sie dopiero na 100% potwierdzi na polowkowym 12.09Ja też mam mały w porównaniu z innymi. Mowią, że często z dziewczynkami jest duży brzuch a chłopcy siedzą głębiej w miednicy. Czy to regula, na e wiem.
Uczucie jest trochę jakbyś miała duże wzdęcia i tak jeździ mocno w brzuchu. Ale będzie to odczuwalne raczej niżej. Ja akurat w 17+6 odczułam ostrego kopniakaJakie to uczucie ? Ja jestem w 18t I jedynie co czuje co jakis czas to w okolicy pepka takie odczucie jak czasami skacze powieka przy braku magnezu tylko ze czuje to w brzuchu. Ale czasami jest to bardzo szybkie wiec to chyba nie to jeszcze :/
Dokładnie takie bulgotanie. Ja mam 17+4 i od tyg czuje ale to moja 3 ciąża. W pierwszej czułam dopiero po 20 tygUczucie jest trochę jakbyś miała duże wzdęcia i tak jeździ mocno w brzuchu. Ale będzie to odczuwalne raczej niżej. Ja akurat w 17+6 odczułam ostrego kopniaka
To uczucie wzdecia mialam ale to sie konczylo za chwile ujsciem gazowUczucie jest trochę jakbyś miała duże wzdęcia i tak jeździ mocno w brzuchu. Ale będzie to odczuwalne raczej niżej. Ja akurat w 17+6 odczułam ostrego kopniaka
Czyli to nie było to od tego można właśnie odróżnić ruchy od wzdęcia bo po wzdęciu zazwyczaj wychodzi BączekTo uczucie wzdecia mialam ale to sie konczylo za chwile ujsciem gazow
Mój ogólnie jest twardszy, ale też nie jak kamień.Hej, macie twardy brzuszek? Jestem w 19 tyg a brzuszek jest twardy i momentami aż boli. To moja pierwsza ciąża