reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Pamiętajcie tylko, że zdecydowana większość fotelików w zestawach z wózkiem nie spełnia standardów bezpieczeństwa 😔 jest fajna strona z naprawdę tanimi rzeczami do wyprawki Link do: Babymam pościel dziecięca do łóżeczka 120x90 2el
Mam od nich trochę rzeczy i naprawdę są spoko 🙂.
Wózki używane gorąco polecam ze strony na Facebooku "Wózki jak ze snu", po serwisie, w świetnym stanie, pachnące, czyściutkie 😍 można dorwać w zestawie z fotelikiem na ISOFIX. Ja brałam wózek i fotelik od tej babeczki, jestem mega zadowolona (używam już prawie 2 lata)
fotelik to i tak myslalam osobno ale cala reszta i tak w spoko cenie tak mysle jak na tyle elementow 😃

reklama
Mnie złapała jakas wieczorna głupota 🙈 zaczęłam sobie analizować, że byłam na USG w 9+1 i tętno było 175, a 6 dni później poszłam na pakiet z pracy żeby dostać skierowanie na badania i w 10+0 tętno 162. Zastanawiam się czy nie za niskie i czy nie spadło za mocno

Mnie złapała jakas wieczorna głupota 🙈 zaczęłam sobie analizować, że byłam na USG w 9+1 i tętno było 175, a 6 dni później poszłam na pakiet z pracy żeby dostać skierowanie na badania i w 10+0 tętno 162. Zastanawiam się czy nie za niskie i czy nie spadło za mocno
Tętno u dziecka będzie się zmieniać, tak samo jak u nas 🙂 trochę stresu i już wyższe, sen i niższe 🙂 mój młody całą ciążę miał w granicach 155 🙂

Przeczytalam, że koleżanka z Podkarpacia i aż mi się miło na sercu zrobiło:D w 2015 roku rzuciłam z mężem wszystko i wyjechaliśmy w Bieszczady:D 1.5 roku mieszaliśmy na Podkarpaciu co było dla nas zupełną odskocznią bo pochodzimy z woj. wielkopolskiego :D w ciągu 2 tygodni ogarnelismy dom na wynajem i pracę oraz częściowa przeprowadzę z Wlkp :) przepraszam, że tak tu prywatnie wjechałam z życiem ale chwilami dalej wracam do tamtych miejsc 😜
ja mieszkam 2km od granicy z Ukrainą i o ile kiedyś mi nie przeszkadzało teraz najchętniej bym się przeniosła. Ja dzisiaj wizytuje ale jestem dużo za wami bo dzisiaj dopiero będę słuchać serduszka, trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze

reklama
ja mieszkam 2km od granicy z Ukrainą i o ile kiedyś mi nie przeszkadzało teraz najchętniej bym się przeniosła. Ja dzisiaj wizytuje ale jestem dużo za wami bo dzisiaj dopiero będę słuchać serduszka, trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Ja też właśnie czekam pod drzwiami na wizytę. Na poprzedniej nie było jeszcze serduszka, więc cała jestem w stresie. Trzymajcie kciuki

Do góry