Super, rośnijcie dalej!Zobacz załącznik 1638244
Fasolka rośnie, już ma prawie 1,5cm, krwiaczek się zmniejszył o połowę, dostałam L4 i dalej leki, wszystko jest w porządku i zmierza ku lepszemu!
reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
Oby tli się we mnie zdecydowanie więcej nadziei niż obawno moja teraz mi mowila ze kazdy stan zapalny jaki się pojawia utrudnia zaplodnienie. Teraz juz musi byc dobrze
Aksamitka28
Ja też rozmawiam o swoich przejściach otwarcie dowiedziałam się nawet, że dzięki mnie kuzynka nauczyła się rozmawiać o swoim poronieniu a był to dla nich temat tabu mimo, że po nim urodziła zdrową córkęnie boje sie o tym mowic co przeszlam wiec spokojnie poronilam 3 razy i ani razu nie widzialam serduszka. Pierwszy biochem. Drugie samoistne w 7 tygodniu zarodka brak. 3 poronienie musieli mnie wspomoc tabletkami 8 tydzien brak akcji serca. Lekarz kazal mi zachodzic w ciaze zaraz w nastepnych cyklach bo jestem mloda i szybko sie regeneruje. Bez zadnych badan i niczego w koncu powiedzialam ze nie bede inkubatorem dla martwych plodow i wzielam sie za to.
Aksamitka28
Rośnij okruszkuZobacz załącznik 1638244
Fasolka rośnie, już ma prawie 1,5cm, krwiaczek się zmniejszył o połowę, dostałam L4 i dalej leki, wszystko jest w porządku i zmierza ku lepszemu!
Ja też zauważyłam, że nadal jest to dla wielu temat tabu. Ludzie też nie wiedzą jak reagować gdy ktoś opowiada o swoich przeżyciach. I powiem szczerze że sama nie do konca przejmowałam się aż tak czyjąś stratą wczesnej ciąży (nie to że olewałam ale nie do końca rozumiałam ten ból) dopóki sama nie doświadczyłam i wiem jak to potrafi zaboleć. Czasami sobie myślę że to chyba była moja karma żeby zrozumieć. Ale też już się z tym pogodziłam i nie ukrywam, rozmawiam otwarcie.Ja też rozmawiam o swoich przejściach otwarcie dowiedziałam się nawet, że dzięki mnie kuzynka nauczyła się rozmawiać o swoim poronieniu a był to dla nich temat tabu mimo, że po nim urodziła zdrową córkę
Dokładnie tak! Początek roku będzie należał do nasTakze dziewuszki kazda cos przeszla, jedna mniej jedna wiecej ale to nasz czas ten nowy rok musi nam przyniesc malego czlowieczka
Oby dziewczyny, oby. Jak ja marzę o tym abyśmy wszystkie dotrwały do stycznia i urodziły zdrowe dzieciaczki.Dokładnie tak! Początek roku będzie należał do nas
I wciąż myślę o tych, które musiały się pożegnać
Palinka13
Moderator
no to jest najgorszy moment kiedy u nas wszystko ok i sie cieszymy a komus nagle nie poszlo.. to az serce pękaOby dziewczyny, oby. Jak ja marzę o tym abyśmy wszystkie dotrwały do stycznia i urodziły zdrowe dzieciaczki.
I wciąż myślę o tych, które musiały się pożegnać
reklama