reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja ostatnio mam straszną fazę na słodycze, nie mogę się powstrzymac:( wygonilam meza na spacer, strasznie mnie drażni, wszystko mu muszę mówić sam z siebie nic nie zrobi! A jak w końcu się za coś bierze to robi źle. Masakra.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My jeszcze nie byliśmy dzisiaj na spacerze i chyba trzeba odpuścic bo wieje strasznie i zimno troche, co chwila chmury nachodzą. Żadna przyjemnośc spacer w taką pogode.
Mała mnie dzisiaj nastraszyła. Przewijałam ją i nagle zaczeła sie robic czerwona i powietrza łapac:o Nie wiadomo z czego bo po jedzeniu była dawno, chyba śliną albo coś jej podeszło. Jednak jeszcze strach takie dziecko zostawic sameo_O

A to jakaś różnica? Dla mnie może być i 8 metrów - i tak jest za długa.

Martusia - u nas też wieje tak, że głowę urywa ;) na zmianę słońce i deszcz. Ale ja się cieszę, bo nogi mi odpoczną, ostatnio spaceruje po 4 godziny dziennie :D
Żadna różnica, ale aż dziwne że przy rozmiarze L realnie ma tylko 4,7 ;-)

My dziś na spacerze ponad 2 godziny, dwie ulewy przeczekalismy pod zadaszeniem klatki schodowej, resztę przechodzilismy na słoneczku, choć fakt ze wietrznie dzis. Leoś skończy w czwartek 4 mce i póki co nie odpuscilismy sobie ani jednego dnia spaceru. Uwielbiam się wloczyc godzinami z wózkiem.

My juz po komunii pogoda u nas słoneczna ale wieje strasznie , mały więcej spał a jak sie obudził multum ciotek sie nim zajmowało czas spędziliśmy fajnie a teraz sobie leży i od 30 min gada cały czas i grucha [emoji23]

Boski ma dzisiaj dzień bólu istnienia... Eh tak się drze że aż się cieszę, że już w bloku nie mieszkamy. :-( z braku pomysłu posmarowałam dziąsła Bobodentem i uspokoił się na tyle, że załapał cyca...uff. Chociaż mam nadzieję, że do zębów Jeszcze mamy trochę czasu...

Ja za to wczoraj wymiotowalam że zmęczenia :/ dzięki Bogu młody o dziwo spał od 23 do 4. Już mnie wykańczają te karmienia. Dzisiaj próbowałam młodemu dać trochę rumianku no to wypił łaskawie 10 ml i tyle, wszystko inne niż cyc bee :)

reklama
My byliśmy na spotkaniu chustomam i było zaje*iscie:))) motalam kolka i fajne są chyba kupie o tak zeby na szybko miec. Mały mi padł w aucie taki zmęczony a nie mógł tam zasnąć bo głośno dużo dzieciakow było. My niedługo też szczepienie brrr nawet nie chce myśleć!!!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry