reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U mnie jak narazie nic się nie dzieje...biorę się dzis za sprzątanie może coś ruszy:-D
Maja trzymam kciuki!!!
Betiboop a ile się już swiecicie?

reklama
W sumie to 3 dni, ale pierwszego lampa była za wysoko ustawiona, drugiego wcale nie chciał leżeć dopiero 3go cały dzień z przerwami na jedzenie i noc. No i już od rana działamy:) musi być dobrze! Mycha ja dzień przed porodem bardzo dużo sprzatalam także polecam:) szwy już mi wczoraj zdjeli.

U mnie znów noc pod lampą, wynik wyszedł beznadziejnie bilirubina spadła o 1:( troszkę się podlamalam no ale cierpliwie siedzę i pilnuje może jutro się uda już wyjść do domu. Trzymam kciuki dziewczyny, niech Wasze porody uplyna w miłej aymosferze:))
Lampy i cycuś, nic więcej nie zrobisz... Trzymam kciuki!

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

U mnie szpital po remoncie to i pacjentek więcej ;) ja też 2 dnia po cc przyjechałam na patologię ciąży ale miałam fajna sąsiadkę :)

Maja O rany... no ale co zrobisz jak miejsc nie ma. Cierpliwości kobieto :)

Ulicha skaczesz na tej piłce? Bo js to przestaje - zle sie czuje po mam mega kłucia w szyjce i mam to w dupie a porodu nie przyspiesza ... Usiedzieć sie moge

U mnie dzisiaj termin z USG w nocy miałam jakieś dziwne skurcze przez 3 godziny co 10 minut nie za bardzo bolesne,chociaż z krzyża myślałam,że coś się zacznie dziać a tu po 3 godzinach spokój.

Wczoraj o 14 dostalam skurczy samoistnie, o 21 zabrali mnie na porodowke, porod byl straszny, nie chcieli mi dac znieczulenia, bo ktg im sie nie podobalo. No i o 1 w nocy zadecydowali o crsarce, bo malemu spadalo tento i glowka byla krzywo ułożona w kanale. Tak na swiat przyszedl Franio 3100 i 52cm. Teraz zabrali go na echo serca, bo byly jakies szmery, ale jestem dobrej mysli:). On jest taki slodziutki:*
Nasza weteranko!! Gratulacje ! Tobie sie należy złoty medal porodówki :):):)

reklama
Do góry