reklama
hej dziewczyny
nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio, w nocy śnią mi się albo moi bliscy zmarli albo to jak rodzę dziecko a ono jest zdeformowane albo jakieś powyginane i np ma z dwóch stron twarze, przeraża mnie to strasznie w poprzedniej ciąży tak nie miałam a teraz nęka mnie to od jakiegoś czasu, zaczęłam się bać że może faktycznie te sny mają mnie na coś przygotować chyba schizuje ;(
Ja tez mam głupie sny często duchy mi sie śnią i dziecko ostatnio tak grube ze wózka nie mogłam utrzymać, krew na wkładce i szczury :/ skąd te głupoty to nie wiem
futurystka
Fanka BB :)
psychika ludzka nie zna granic!
już chcę urodzić, przytulić i wiedzieć że wszystko jest okej!!
a jak tam nasze chłopaki Paulettah, już w domku?
Mysiaka a jak u Was?jak przystawianie Kacperka?
już chcę urodzić, przytulić i wiedzieć że wszystko jest okej!!
a jak tam nasze chłopaki Paulettah, już w domku?
Mysiaka a jak u Was?jak przystawianie Kacperka?
Kalogr
super, że już w domku radzicie sobie dobrze? fajnie, że już tak ich masz i widzisz czy im dobrze, czy coś nie tak, przytulasz te małe dziubkiKalogr my juz w domku od poniedziałku. Póki co dzieci tylko jedzą i spia i tak w kółko ale musimy ich karmić co 3h bo to wcześniaki.
super, że już w domku radzicie sobie dobrze? fajnie, że już tak ich masz i widzisz czy im dobrze, czy coś nie tak, przytulasz te małe dziubki
Tez sie cieszę ze ciaze mam juz za sobą
reklama
Juti777
Kalogr ja mam przerąbane. Rano cukier ponad 100 bo mam za długą przerwę w posiłkach. O 17 jest kolacja A o 7.45 sniadanie dziś Mam spotkanie z diabetologiem to sobie porozmawiam)
Poproś męża żeby ci kupił rozne produkty na przekąski i dojadaj swoim jedzeniem. Bo to co piszesz jest totalnie niezgodne ze sztuką odżywiania ciężarnych z cukrzycą. Ostatni posiłek powinien być na pół godziny przed snem, żeby się ketony w nocy nie wydzielały i żeby cukier w nocy nie wariował.