reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

dzień dobry :)

Dzieć z tatą na spacerze w parku, zbierają liście do zielnika :) ja już pozmywałam naczynia, umyłam lustro i odpoczywam chwilę bo wczoraj tragicznie się czułam.

Dziewczyny jedziecie na groby? Ja bym bardzo chciała ale mąż mi nie pozwala... :(

Paulettah ten horror co mówiłam że leciał niedawno na Polsacie to Sinister. Kojarzysz?

reklama
dzień dobry :)

Dzieć z tatą na spacerze w parku, zbierają liście do zielnika :) ja już pozmywałam naczynia, umyłam lustro i odpoczywam chwilę bo wczoraj tragicznie się czułam.

Dziewczyny jedziecie na groby? Ja bym bardzo chciała ale mąż mi nie pozwala... :(

Paulettah ten horror co mówiłam że leciał niedawno na Polsacie to Sinister. Kojarzysz?

Tak tak oglądałam :) teraz w sierpniu Hyla dwójka czekam aż będzie na torrentach :)

A tych Taśm Watykanu nie polecam takie 4/10 serio :)

Mi jest cieżko z tym ze nie mogę jechać bo to pierwsze św zmarłych dziadka a ja nie mogę jechać :(

Martusia czemu mąż nie pozwala? My już dziś zaczynamy maraton. Dziś dwa cmentarze jutro jeden

Ze względu na samopoczucie, chwilę połażę i zaraz mam kamień zamiast brzucha i spojenie boli. no i my bez auta a cmentarze jeden w innym mieście (Otwock) a drugi i trzeci prawie że obrzeża miasta no i jeszcze 3 latek. Bardzo bym chciała jechać ale wiem że to porwanie się z motyką na słońce, tłum ludzi, parę godzin łażenia. Co innego jakbym miała ciążę bez problemów. Po porodzie pojadę jak dojdę do siebie to chyba jedyne sensowne wyjście, teraz ciocia kupi ode mnie kwiaty i znicze a ja jej oddam kasę. :/

No ja też nie jadę na groby niestety, jadę tylko na najważniejsze, czyli dwa, pierwszy od mojego dziadka, a drugi od babci mojego m :) a cała reszta trudno, lekarz zakazał mi tyle chodzić, zresztą nie wytrzymałabym tego z tym bólem, a jakbym chciała do wszystkich to bym musiała jechać na 4 cmentarze i obejść około 20 grobów, więc w tym roku to nie ma sensu ;/ Zresztą w tym tłumie z tym brzuchem hmmm...no nie wiem, jakoś się boje, że ktoś mnie poobija, bo w kurtce nie widać, że jestem w ciąży haha :)

No ja w kurtce wyglądam jak bulinka jeszcze większy ten brzuch sie wydaje :D chociaż jak mnie widza znajomi którzy nie widzieli np z miesiąc czy dwa to mówią ze myśleli se będę mieć większy ten brzuch jej

reklama
Martusia jak bez auta z dzieckiem to też nie wiem czy bym się zebrała. Zwłaszcza, że wszędzie pełno ludzi. My robimy tylko obchód właściwie. Żadnych mszy, żadnego stania i żadnych cmentarzy jutro w godzinach szczytu. Na spokojnie, wpaść oświecić znicz i wio dalej.

Do góry