reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hej dziewczyny, ja padnieta bo na dziś sobie wymyśliłam ciasta i gotowanie ;)

U nas w tym roku też odpuszczamy cmentarz. Lekarz w ogóle kazał mi leżeć, wiec mam zakaz. A poza tym chyba bym się bała.... Jednak albo trzeba przejść z buta spora odległość albo kilka przystanków tramwajem a to juz nie jest bezpieczne w tym tłoku, scisku i ilości wnerwionych ludzi ;)

No i tam jedyne toalety to toi toi... A to już tylko dla odważnych :D

Pogubiłam sie już tu :) Jadę od końca, bo już nie wiem co i jak :)

Paulina- to chusteczko-śliniaczki na moje. Fajne

Ja to bym jednak bliźniaków nie chciała. Przy jednym mam dosć roboty :p

Co do pępka- używałąm Octeniseptu jak położna kazała i się bujałyśmy z tym chyba ze 3 tygodnie. Teraz też octenispetkażą, ale nie wiem czy te waciki ze spirytusem nie lepsze

A położne to chyba wszystkie Oliatum polecają :p

Pogubiłam sie już tu :) Jadę od końca, bo już nie wiem co i jak :)

Paulina- to chusteczko-śliniaczki na moje. Fajne

Ja to bym jednak bliźniaków nie chciała. Przy jednym mam dosć roboty [emoji14]

Co do pępka- używałąm Octeniseptu jak położna kazała i się bujałyśmy z tym chyba ze 3 tygodnie. Teraz też octenispetkażą, ale nie wiem czy te waciki ze spirytusem nie lepsze

A położne to chyba wszystkie Oliatum polecają [emoji14]
Lepsze, albo gencjana na spirytusie. U Marysi tez tak octenisept babrał długo :s

reklama
Do góry