reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja właśnie ostatnio też się zmagań z bólem kręgosłupa dzisiaj to już myślałam że się połacze z bólu masakra. Zastanawiam się nad kupnem pasa ciążowe, któraś może stosowała? Chodzi mi o coś takiego Pregnancy Maternity Special Support Belt back&bump Belly Band Size S/M/L UK | eBay

Z pasami to jest tak ze spoko fajnie sle jeszcze bardziej przyzwyczaisz kręgosłup do tego ze to nie on brzucha nosi ... Wiec moga byc problemy po porodzie - jednak namawiam do konsultacji z lekarzem czy nie ma przeciwwskazań do ćwiczen i zaczac cwiczyc

reklama
Ja mam kręgosłup w strzępach więc pewnie dlatego, mąż mi masuje wieczorem. Muszę wymienić na nowy :p

A oglądaliście np Silent Hill, Paranormal Activity, Amityville, I jakiś horror jako premiera był na Polsacie z E.Hawk'iem ale żem zapomniała tytułu - on był straszny! Obejrzałam tylko 20 min:p

Ja Blair tylko pierwszą część widziałam. Do drugiej nie podeszłam i raczej tego nie zrobię.
Ja po horrorach mam schizy potem. Ale tych strasznych. Nie po bajkach.

Ja mam kręgosłup w strzępach więc pewnie dlatego, mąż mi masuje wieczorem. Muszę wymienić na nowy :p

A oglądaliście np Silent Hill, Paranormal Activity, Amityville, I jakiś horror jako premiera był na Polsacie z E.Hawk'iem ale żem zapomniała tytułu - on był straszny! Obejrzałam tylko 20 min:p

Te 3 widziałam a 4 nie wiem o czym piszesz :D

Ja dwójkę oglądałam jak byłam młodziutka chyba w liceum jeszcze no ale do 1 to sie nie umywa :)
Kiedyś w liceum na takiej zielskiem imprezie poszliśmy do lasu i wtedy te ichniejsze znaki widziałam i prawie sie posiekałam ze strachu hehehehe :D a tak poza rec 1 oglądana o 2 w nocy samotnie w mieszkaniu studenckim to nic mnie od daaaaaawna nie wystraszyło :)

Boshe zartujecie sobie, ja to mam miękkie serducho, nie oglądam horrorów wcale, za to uwielbiam filmy akcji typu transporter, szybcy wściekli itp a i jeszcze jestem serialoholiczką pamiętniki wampirów, the orginals, Arrow i jeszcze wiele innych :-D

Mnie kręgosłup raczej nie boli jedynie jak jestem gdzieś i długo siedzę to wtedy. A horrorów nie oglądam, bo kiedyś oglądałam bardzo dużo, a potem jak sama w domu zostawalam to miałam schizy Haha xd i juz nie oglądam, bo za dużo stresu :)

Dzień dobry :)
Mężu pojechał na zebranie, dziec się bawi, wiec mam chwilę. Ładną macie produkcję dziewczyny.

Co do siary nie ma się co przejmować jej brakiem. Ja nie miałam nic przed porodem. Po coś tam ledwo, bo ledwo, położne nie wróżyły dobrze mojemu karmieniu, a trzy dni po porodzie, mąż biegał po kapustę ratować mnie przed wybuchem. Taki miałam nawał, że mogłabym strzelać z piersi na odległość ;)

Paulettha horroru nie polecę, bo nie oglądam.

Dominikak pasa nie używam, ale czasem stosuje wiązania chust na brzuch, jak już za bardzo mi ciąży. Polecam Wrap you in love ma fajne ciążowe tutoriale.

No to by było na tyle siedzenia na forum, dolatuje mnie zapach kupy, czas wsadzić dziecko do wanny ;)

reklama
Hej dziewczyny! Wy to jestescie twarde zawodniczki! Ja nie nadaje się na horrory a szczególnie w ciąży- za realne koszmary miałabym później. Ostatnio po the walking death cała noc miałam koszmary i obudziłam się jak mnie gryzly w tyłek hahaha..

Miałam przez ostatnie 2 dni przeboje z lewa nerka, okropnie bolała, wczoraj juz nie wytrzymałam i wzięłam paracetamol, jak narazie jest ok.

Do góry