reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Limonka- a gdzie kupiłaś? Ja miałam vansy, po 2 miesiącach się dziura od dużego palca zrobiła i mi się przetarło- niby też mechaniczne uszkodzenie, a uznali i kasę zwrócili. Może jak od razu zaniesiesz, to będą widzieli ile czasu od kupna do zniszczenia było. Inne trampki z lacosty chyba, też zjechałam masakrycznie, mi się porozklejały, ale do końca sezonu letniego w zeszłym roku nosiłam, i na zimę zaniosłam do reklamacji- dostałam zwrot kasy.

Innabajka- super :)

Limonka- a gdzie kupiłaś? Ja miałam vansy, po 2 miesiącach się dziura od dużego palca zrobiła i mi się przetarło- niby też mechaniczne uszkodzenie, a uznali i kasę zwrócili. Może jak od razu zaniesiesz, to będą widzieli ile czasu od kupna do zniszczenia było. Inne trampki z lacosty chyba, też zjechałam masakrycznie, mi się porozklejały, ale do końca sezonu letniego w zeszłym roku nosiłam, i na zimę zaniosłam do reklamacji- dostałam zwrot kasy.

Innabajka- super :)

Ccc, w szoku byłam jak je zobaczyłam dzisiaj. Jutro sie przejdę, ale pewnie nic z tego nie bedzie:/

Limonka, Innabajka w których Wy tygodniach jesteście? Bo strasznie duże te wasze dzieci. Czy one teraz tak rosną szybko czy mój jest taki mikrus? Mój w czwartek w 21t 6d miał 465 g.
Aż się zaczynam niepokoić czy nie za mało rośnie...

reklama
Do góry