reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Czesc dziewczęta!

Green no jedz jedz bo jak boli to nie ma co a miałam moze kryształy w moczy czy coś? Moze tam jakiś kamień Ci sie zrobił i stad ten ból nie wiem..

Ja tez mam żyły całe życie widoczne na rękach taka uroda hehe nigdy nie mieli problemu sie wbić :)

Ja nie śpię standardowo od 4 zawsze sie tak budzę i do rana wegetuje w tym łożku z nadzieja na zaśnięcie. Jeszcze ****e koty dobrały sie do worka na śmieci bo kiełbasa była i mi rozwaliły po całej kuchni ehh

reklama
Ja mam dobre spanie. Gdyby nie to że mały nam się ostatnio wybudza w nocy i śpi od 4 z nami a raczej na mnie to byłaby wysłana. A tak to prawie połowa mnie śpi poza lozkiem.

Witajcie :) wrzucę kilka fotek ciuszków dla chłopca , które z miłą chęcią oddam jeśli któraś z was by chciała. Bo mi nie będą potrzebne a dostałam więc ja oddam i mogę wtedy przesłać gdyby któraś chciała.

No to ja mam dziewczęce ciuszki :) troche tego jest bo mama myślała ze bedą dziewczynki Haha ale prawie same różowe jak to komuś nie robi i używane :)

reklama
Do góry