reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

acha i jak ktoś twierdzi, że poród CC to nie jest prawdziwy poród, albo że kobieta która rodziła przez CC nie jest prawdziwą matką, niech się palnie w zakuty łeb i przestanie głupoty wygdywać.
i tej wersji się trzymam, po 5-miesięcznej lekturze różnego rodzaju artykułów medycznych, forów, blogów i innych opowieści :-)

reklama
wstępna lista która o której ma jutro wizytę :D

Pyscek - 9.00
Bettka - 9.20-9.40
Innabajka - 17.40
kto się dopisuje
ALNlE0KtYMFrCK8ZXChEYLYcDKJVmxitYrRrFidWi8YgRzYi0gYAGPnixYOEBaQ9WDMSwABpRCpYKPFAmrQEA3DtQGAMQS0pjhKoLGGhQgUACS4M2MHiwIlrKTgMs3Qk15dSFxIAqABDWgQEPQhwaGAEQyRfWz4ZsgWqELAI0mDY8CHHQZdoAmIUkTQnWRxsgLF5SnXAh40ZCBxwouLGzhk2XiTUUYItQABsS2alQDCjBQsOzK68mlQGjRVKfJRhW7AAG4gaDXq0UHCg0xsogbEtw7QrT XLasAwcKDAGrRqNUD8xnaDVxYzx8Q48ZPmBwYC1oxXW6ScNfM9rmAJ8gI05pQzHQKwayfTanmlR1O4mJAhQgKNItezQwsmKpMpJL8wQkoVspjABAkhaODBBM coF8DAvzQRBRaKKKHLnjIQAIrFPCADBCXOKAfLY0A0YEHiVAQgghYiBACBcL8UcwGcCCinwFG9DJBEB7woIEEFEigwS2BhNKGAA1Ac2M1eU3QQTOj0KDKIZtA0scEYTBggJK0GVDNB0lAkIEOHQRxRyyaEJMBBAJUY8ABCrgQAQFfriLABhDQkcETqBACwQYCfFANARG4kA0OI1ggTQEFDLKCUgMMcMEKjEpjwQg4ODSECihM4 mnoHqKggpDCBQQADs=

PS, możecie kopiować i dopisywać się w kolejnych postach :D tak to będzie pięknie pokazane co i jak :p
a ja kciuki trzymam za wszystkie jutrzejsze wizyty :)

Ja sie dopisuje na 17.30:)!

Witam :) wreszcie w domku. jutro muszę na spokojnie nadrobić lekturę , tyle już napisałyście :-)
Dzisiaj byłam na usg prenatalnym i muszę wam powiedzieć , że będę miała córkę mój M. był trochę podłamany a córka Daria się popłakała tak chciała mieć braciszka. Więc mała będzie miała na imię Adrianna i waży już 419 gram tylko nie wiem jak jest duża nie wiem który skrót? od soboty meczy mnie przeziebienie i jakoś muszę sie go pozbyć. A tak to wszystko w porządku:) Muszę teraz organizować ciuszki dla małej ale juz mam trochę które miały być dla chłopca większość biała więc będą jej pasować :)

Trzeci dzien z rzedu musiałam zjesc kawałek ciasta - sobota mama zrobiła na przywitanie wczoraj marcina babcia a dzis moja no ludzie ile mozna....bo ja wieczorem to 8 miesiac mam.

A wogole moja dentystka mi dzis powiedizala ze teraz jest moda wsród ciężarnych na cesarkę na życzenie w 7 miesiacu by nie urósł duzy brzuch... Ej no padlam :D

Wystarczy ceiczyc i nie zrec ale spoko - mozna zrobic tez cesarkę w 7 miesiacu ....

Trzeci dzien z rzedu musiałam zjesc kawałek ciasta - sobota mama zrobiła na przywitanie wczoraj marcina babcia a dzis moja no ludzie ile mozna....bo ja wieczorem to 8 miesiac mam.

A wogole moja dentystka mi dzis powiedizala ze teraz jest moda wsród ciężarnych na cesarkę na życzenie w 7 miesiacu by nie urósł duzy brzuch... Ej no padlam :D

Wystarczy ceiczyc i nie zrec ale spoko - mozna zrobic tez cesarkę w 7 miesiacu ....

Ja pierdołę.. To już trzeba mieć z głowa chyba...

Kalo nie patrz na matkę. Przepraszam ale wolisz mieć blizne na brzuchu czy stratę wzroku? Wiem że brutalnie ale w Twoim przypadku poród naturalny się wyklucza, zbyt wiele do stracenia. Mi ciotka też wręcz kazała rodzic naturalnie tylko jak usłyszała że brakowało minut abym nie miała Oliwiera to już głupot nie gada. Cesarka to nie koniec świata, będę mieć drugą i kilka dziewczyn tutaj też. Myśl o sobie a nie jak ktoś Ci mówi.

Grubasek ten skrót to CRL.

Mi dalej źle. Czuje depresję...

Umieram ze zmęczenia przez tę przeprowadzkę. Brzuch aż mnie boli. Jutro was nadrobię z dzisiaj. Jutro usg połówkowe. Trzymajcie za mnie kciuki, a ja trzymam za resztę która jutro też ma. Nie mogę nic znaleźć, nie wiem gdzie co jest w tych tobołach

reklama
*martusia* nie mam tego skrótu mam tylko :
BPD 51,2 ; HC 18,81; AC 15,96; HL 33,7 ; FL 37 : i lożysko na tylnej ścianie a położenie podłużne główkowe.

Do góry