reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

uploadfromtaptalk1441048732796.jpg Grubasek crl tam nie ma, tylko wszystkie te obwody na ile tc wskazują. Dostałaś zdjęcie? Ja mam takie, rośnie mi córka myślicielka :D wiem, słabo widać ;p a wybierasz się na to płatne po 32 tc?

Załączniki

• uploadfromtaptalk1441048732796.jpg
    uploadfromtaptalk1441048732796.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 55
reklama
NO niestety są matki wariatki które robia sobie cc na życzenie w 7 mc bo szybciej wrócą do formy etc...

Dla mnie cc jest operacja i nigdy bym nie linczowała inne matki za to, bo tak naprawdę za bardzo nie było wyboru, albo zdrowe i całe dzidzi albo...
Dużo moich znajomych jest po cc albo to że wskazania albo z przyczyn wychodzących przy samym porodzie :) a ze są pojechane baby które inaczej myślą to jest ich problem, bo one nigdy nie zaznały strachu o życie dzieca :( i nikomu tego nie życzę :(

Paulettah tez robiłaś na pl. Spiskim? Ja pierwsze miałam tam ale u innego niż dziś, o tym dzisiejszym czytałam juz kiedyś ze właśnie na kasę liczy a ogólnie średni specjalista...

Ten docent doktor habilitowany bla bla? Ja u niego miałam prenatalne to mi właśnie mówił ze mnie zaprasza co 3 tygodnie na odpłatne z mężem itp ale olałam bo właśnie opinie ze naciągacz. Połówkowe miałam w szpitalu :)

Vivienne na tym etapie ciąży już nie zawsze podają długość dziecka bo maluchy są już zwyczajnie za duże. :-) Wzrost mierzą już na podstawie poszczególnych kości a nie całości. Przynajmniej tak czytałam. :-)

Grubasek ale super rączkę widać! :-) Wyraźnie że szok! :-) i jako biceps rośnie! :-D

Vivienne u Ciebie widzę nosek i kawałek buzi. Zgadza się? :-)

reklama
Moja mama jest pielegniarka i chodzi do cc do znieczulen, i od dawna mowi mi, ze jest wysyp cesarek wiekszosc wlasnie "na zyczenie" kobieta chodzi prywatnie do lekarza umawia sie z nim na konkretny dzien placi pieniazki i przychodzi do szpitala ze skierowaniem na cc ;-)

Do góry