reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

uploadfromtaptalk1441048732796.jpg Grubasek crl tam nie ma, tylko wszystkie te obwody na ile tc wskazują. Dostałaś zdjęcie? Ja mam takie, rośnie mi córka myślicielka :D wiem, słabo widać ;p a wybierasz się na to płatne po 32 tc?

Załączniki

• uploadfromtaptalk1441048732796.jpg
    uploadfromtaptalk1441048732796.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
NO niestety są matki wariatki które robia sobie cc na życzenie w 7 mc bo szybciej wrócą do formy etc...

Dla mnie cc jest operacja i nigdy bym nie linczowała inne matki za to, bo tak naprawdę za bardzo nie było wyboru, albo zdrowe i całe dzidzi albo...
Dużo moich znajomych jest po cc albo to że wskazania albo z przyczyn wychodzących przy samym porodzie :) a ze są pojechane baby które inaczej myślą to jest ich problem, bo one nigdy nie zaznały strachu o życie dzieca :( i nikomu tego nie życzę :(

Paulettah tez robiłaś na pl. Spiskim? Ja pierwsze miałam tam ale u innego niż dziś, o tym dzisiejszym czytałam juz kiedyś ze właśnie na kasę liczy a ogólnie średni specjalista...

Ten docent doktor habilitowany bla bla? Ja u niego miałam prenatalne to mi właśnie mówił ze mnie zaprasza co 3 tygodnie na odpłatne z mężem itp ale olałam bo właśnie opinie ze naciągacz. Połówkowe miałam w szpitalu :)

Vivienne na tym etapie ciąży już nie zawsze podają długość dziecka bo maluchy są już zwyczajnie za duże. :-) Wzrost mierzą już na podstawie poszczególnych kości a nie całości. Przynajmniej tak czytałam. :-)

Grubasek ale super rączkę widać! :-) Wyraźnie że szok! :-) i jako biceps rośnie! :-D

Vivienne u Ciebie widzę nosek i kawałek buzi. Zgadza się? :-)

reklama
Moja mama jest pielegniarka i chodzi do cc do znieczulen, i od dawna mowi mi, ze jest wysyp cesarek wiekszosc wlasnie "na zyczenie" kobieta chodzi prywatnie do lekarza umawia sie z nim na konkretny dzien placi pieniazki i przychodzi do szpitala ze skierowaniem na cc ;-)

Do góry