Jej, ale lecicie z tymi postami. W ciągu dnia cisza, a pod wieczór jak szalone
Bettka- mój na szczęście po jednym dziecku ma świadomość, ze bujaczek/leżaczek, laktator to rzeczy dla nas niezbędne
Mnie też czasem po prawej ciągnie, tak jakby od pleców
Panele super. Nasze kładzione niecałe 2 lata temu, a kurka już pościerane i brzydkie
green- i pokazał brzuch?
Ja nie znam nikogo, kto cesarkę na życzenie robił. Raczej wszystkie chcą naturalnie urodzić
Bubcia- apetyczne
Kalogr- trudna decyzja, ale ja bym chyba słuchała lekarza. Nigdy nie wiesz co się może stać, a nie warto ryzykować okiem (a drugie?), ja bym chyba wolała cesarkę i mieć pewność, ze zobaczę swoje dziecko
grubasek- gratuluję córki i piękne imię wybraliście
No i super widać na zdjęciu tę rączkę
Emenems- serio? Pierwsze słysze o takich cesarkach, ciekawe kto je robi, bo żaden normalny lekarz nie wyjąłby niegotowageo dziecka na świat
martusia- a skad wiesz, ze będziesz mieć drugą cesarkę? Nie możesz sn próbować? Ja chcę chociaż spróbować, jeśli lekarz pozwoli.
Ulicha- ja nie rozumiem tych co krytykują mamy rodzące cc (nie dla zachcianki), bo one same nigdy nie wiedzą, co się wydarzy przy ich ewentualnych naturalnych porodach. U mnie szło szybciutko, poród jak na pierworódkę mega szybki i co? Tak się małej spieszyło, że się w pępowinę zaplątała i gdyby nie szybka decyzja ordynatora o cc, to bym może dziś córki nie miała