reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Bubcia a jaki bierzesz? Chciałam jakiś dobrze wchlanialny a żebym nie zbankrutowala.. Ale jeden znalazłam niby ok a jest ze nie dla kobiet w ciąży, to szukam dalej
Emenems- no to będziesz mieć charakterną córkę. Pewnie małą, słodką i.... upierdliwą jak moja Polcia A nieee, ona słodka była do 2 lat, teraz nadrabia
Juti- ja ochraniacz miałam krótki, do połowy dłuższych boków, teraz planuję na całe łóżeczko. Cenowo wyjdzie podobnie
Juti- ja ochraniacz miałam krótki, do połowy dłuższych boków, teraz planuję na całe łóżeczko. Cenowo wyjdzie podobnie
Bubcia501
Fanka BB :)
magnez Verla tabletki powlekane, 100 sztuk Por. dokładnie takie
januarka
Hej kochane,kurcze ja to chyba nigdy nie nadrobie wszystkiego,czesciej udaje mi sie na fcb podejrzec,ale wciaz nie moge znalezc naszej grupy jak sie nazywa na fcb? wyslalam zaproszenie do jednej z Was mam nadzieje,ze wkoncu uda mi ie do Was dotrzec i bede bardziej na biezaco ;p A tak u nas ok mdloci minely z dnia na dzien,apetyt mam niesamowity i smaki zupelnie inne niz w pierwszej ciazy malenstwo je jak ksiezniczka wiec mysle,ze lek nie pomylil sie,ze jest to dziewczynka choc jeszcze 100% nie dawal ;p teraz bym jadla same surowki,salatki,rybki i oczywiscie czekolade tonami,jednak wiem,ze ze slodkosciami musze uwazac w pierwszej ciazy mialam cukrzyce ciaowa i niechcialabym miec i tym razem :/ W ciazy z synkiem codziennie musialy byc ziemniaki, fasolka szparagowa, kotlet i buraczki,teraz wogole mnie do tego nie ciagnie wrec odwrotnie nie moge na to patrzec ;p Brzuszek rosnie, w nocy budze sie do toalety wstaje o 5 rano i podobnie jak mialam z synkiem zaczynam miec pobudki nocne co jest bardo meczace bo moj brzdac wstaje o 6 i rano jestem jak zombi. Zaczynam czuc ruchy malenstwa,ale duzo subtelniejze niz przy synku ten to kopal jak prawdziwy pilkarz od poczatku.
green_parsley
Januarka jak cie znalesc na fb? To wyslemy zaproszenie
Innabajka
Mój m też mnie wkurza ostatnio, od wczoraj się do niego nie odzywam ale on mówi wtedy ze nie mogę mu zabraniac kontaktu z Zosia i się przytulna do brzucha, czy wszyscy faceci to takie lenie w domu i ciężko im cokolwiek zrobić? Bo mojego m to trzeba siłą zmuszać żeby coś posprzatal czy coś wrr
A ja już do pracy wstałam, tak rano ze ledwo przytomna jestem
Jak nie poprosze moj sie sam za nic nie wezmie, sprzatam cale mieszkanie a moj to raczej pomaga przy generalnych porzadkach. Teraz robi remont zamiast lezec gdzies na plazy takze rozumiem jego niechec no ale robi i za tydz juz wszystko bedzie gotowe. Faceci maja w genach niesprzatanie, nie mowie o wyjatkach pedantach oczywiscie
Przyszla gondola do wozka, jesten zadowolona jest pare plamek ale chyba uda mi sie to jakos doprac
Sprzedalam suknie slubna i kupujemy mebelki dla małej jupi
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Inna bajka to Ty już hej do przodu z wyprawka
My ogarnelismy temat spania, musimy dokupić barierke do łóżka i większy materac żeby Marysia miała wygodniej a Zosia będzie z nami albo w turystycznym. Trzeba spróbować sprzedać materac po Marysi, tak mało na nim spała ze aż szkoda tylko on chyba niewymiarowy wiec pewnie łatwo nie będzie
My ogarnelismy temat spania, musimy dokupić barierke do łóżka i większy materac żeby Marysia miała wygodniej a Zosia będzie z nami albo w turystycznym. Trzeba spróbować sprzedać materac po Marysi, tak mało na nim spała ze aż szkoda tylko on chyba niewymiarowy wiec pewnie łatwo nie będzie