reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

To musisz podzwonic i popytac. My chcieliśmy pokój dwuosobowy bo dla małego lozeczka turystyczne weźmiemy i w jednym kazali za niego też płacić pełną stawkę a w innym nic nie musimy płacić. Najlepiej poogladaj zdjęcia poczytaj opisy i podzwonic żeby się spytac o pokoje. Ale myślę że jak teraz podzwonisz to znajdziesz coś w jednym budynku żeby były 3 pokoje wolne. Nam w jednym za dobę zarzyczyli sobie za dwie dorosłe osoby 220zl że śniadaniem. A w innym o trochę niższym standardzie 110 za nocleg dla swych osób że śniadaniem. To masz sporą różnice.

reklama
3dni mnie niebyło a tu az ponad 20str do ogarniecia
mój M w sobote poczuł pierwsze ruchy maluszka,a w niedziele tak się kręcił i wiercił ze nie mogłam spac chyba nielubi jak leze na lewym boku..
tyle się naczytałam ze nie wiem co komu miałam napisac heh

No to zabieram sie za dzwonienie :p bo tez bysmy chcieli ze sniadaniami i kazdy bierze lozeczko tueystyczne dla dziecka bo jedna ma 10 mies a drugie 3 i pol [emoji14]

Ja to nie wiem ... czy Wy też tak macie .. ciąglę chodzę i jem ... co mi w rękę wpadnie jem ... muszę coś ciapać bo jak nie jem to czuje głód :-) staram się nie jeść za dwoje tylko dla dwojga :D bo boje się że nie zrzucę potem tego wszystkiego, ale ja zawsze dużo jadłam a i tak sucha jak kij wyglądałam :p i każdy chciał dokarmiać mnie lub dziwił się gdzie mi sie to wszystko mieści :p

reklama
Do góry