reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Karola - gratulacje córci :)
Iiwix - gratulacje synka :)

moim zdaniem najgorsze jest to czekanie miesiąca na kolejne wizyty :( ja to bym najchętniej co dwa tyg chodziła i podglądała dziecko :p hihi ... nienawidzę czekać na wizyty ...

reklama
Dziewczyny gratulacje! :-)
Macie typy na imiona dla dzieciaków?

Grubasek32, witaj. Napisz coś więcej o sobie. Skąd jesteś, czy znasz płeć, opcje na imiona, jak się czujesz itp.:-)

Gratuluję udanych wizyt :)

Ja kaleka nad kaleki źle stanęłam wczoraj i rozruszyłam sobie złamany rok temu mały palec u stopy. No trochę boli i spuchniety. Czy tylko ja mam takie przygody? :/

Moje usg 28.8 o 13 - dłuży się :(

Pyscek ja tez teraz dopiero 02.09 na ostatniej bylam 05.08.
Nie moge sie doczekac czy potwierdzi sie ze to chlopak ;) no i mam nadzieje, ze podniesie mi sie lozysko..

reklama
Ja mam 20. Ale jeszcze nie połówkowe. Bo to będzie 19 tydzień. Połówkowe mam robić w 21-23. A na tym najbliższym będziemy sprawdzać jak dzidziuś i czy łożysko mi się podnosi. Mam nadzieję, że ruszy do góry... Martwię się tym trochę... :-(

Do góry