reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U nas moze uda sie przeremontowac gore jak bedzie tata za trzy tygodnie ale zobaczymy- pierw pierwszy etap musi zrobic garderobe pod schodami na dole zeby przeniesc ja z gory a potem wlasnie demontaż ścian na gorze i stawianie nowych moze czasu zabraknąć.

Pauletah dobry pomysł zeby co miesiac cos kupiwac musze o samo zrobic sie w koncu zabrac za liste bo tez sie bardzo boje ze potem usiądę i sie rozpłacze i stwierdzę ze nie ogarniam ... Chyba dobrze zorbic jak mowisz

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1437328000.371795.jpg

U mnie tak lało ze zalało ulice i nie było widać bloku naprzeciwko :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437328000.371795.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437328000.371795.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 38
U nas moze uda sie przeremontowac gore jak bedzie tata za trzy tygodnie ale zobaczymy- pierw pierwszy etap musi zrobic garderobe pod schodami na dole zeby przeniesc ja z gory a potem wlasnie demontaż ścian na gorze i stawianie nowych moze czasu zabraknąć.

Pauletah dobry pomysł zeby co miesiac cos kupiwac musze o samo zrobic sie w koncu zabrac za liste bo tez sie bardzo boje ze potem usiądę i sie rozpłacze i stwierdzę ze nie ogarniam ... Chyba dobrze zorbic jak mowisz

Wydaje mi sie ze raz ze łatwiej a dwa ze finansowo lepiej niż wywalić np 3 tys w grudniu :)

Licze sobie mniej więcej ile musze na wyprawkę wydać, przeglądam laktatory na allegro i jestem zaskoczona, jak przez 3 lata ceny poszły w dół :) No dużo tańsze są te ręczne niż 3 lata temu :)

martusia- w stacjonarnym i była przecena

Licze sobie mniej więcej ile musze na wyprawkę wydać, przeglądam laktatory na allegro i jestem zaskoczona, jak przez 3 lata ceny poszły w dół :) No dużo tańsze są te ręczne niż 3 lata temu :)

martusia- w stacjonarnym i była przecena

Simka a co bierzesz pod uwagę? Moze ja coś pominę nie znam sie w końcu wiec milo byłoby sie trochę wami posugerowac w tych sprawach :)

My zaczynamy od kupna starszemu łóżka. Na urodziny w przyszłym tyg dostanie i przenosiny z lozeczka do łóżka. A lozeczko bierzemy koło naszego lozka

reklama
Paulina- pod uwagę biorę: wózek, fotelik, łóżeczko z wyposażeniem, śpiworek do wózka, wanienka (ze stelażem), ew. laktator i leżaczek (miałam przy Młodej i przydtany był). Na razie mam tyle, bo reszta to raczej drobne rzeczy, chociaż na te drobne najwięcej idzie kasy

Do góry