Ulicha tylko nie stres nie warto u nas tez taka burza była a ja akurat prysznic brałam i mi napadało do pokoju przez okno ja w sierpniu planuje urządzanie pokoju wybór farby łóżeczek itd wiec tez sie pracowity zapowiada
reklama
Pyscek
:)
Kochane powiedzcie mi kiedy i od czego najlepiej zaczac wyprawke dla maluszka?
Sierpniowa
Fanka BB :)
Teraz już nie, za ciepło mi na zachcianki chyba. Ale miałam tydzień, w którym jadłam tylko rosół :-)Dziewczyny czy macie zachcianki? Ja bym chlonela wszystko co kwaśne!
Obejrzałam właśnie wiadomości o tym jakie to nawałnice przez Polskę przechodzą U nas leje i grzmi. Niestety nadal parno i okropnie. Dziecko cały czas mokre, poci się gorzej od nas. Jutro ma być trochę chłodniej, a później znów upały
Widziałam temat wózków. Ja mam i sobie nadal chwalę Camarelo.
co do zachcianek to ja dalej mieso i kwaśne, nabiał i słodkie ble, wg mnie zachcianki nie maja wpływu na płeć tylko na to czego brakuje w organizmie, kuzynka męża ma termin na koniec grudnia i zajada sie słodkim i ma na 100% synka
podziwiam dziewczyny pracujące, ja w pierwszej ciąży pracowałam do 9 miesiaca, ale teraz juz nie te siły ipogoda daje w d...
podziwiam dziewczyny pracujące, ja w pierwszej ciąży pracowałam do 9 miesiaca, ale teraz juz nie te siły ipogoda daje w d...
Pyscek
:)
co do zachcianek, to od początku ciąży mam smaka na pikantne rzeczy np. sos, papryczka ... potem wzięło mnie na owoce banany, kiwi, potem jogurty ... teraz ciągnie mnie na kwaśne ogórki kwasielce najlepsze <mniam>
Kochane powiedzcie mi kiedy i od czego najlepiej zaczac wyprawke dla maluszka?
Moze nie jestem najlepszym wzorem w tej kwestii bo to moja pierwsza ciąża ale ja zaczęłam od kupowania i zbierania ciuszków po rodzinie. Boje sie ze potem noe będę na to miała siły. Co miesiąc tez zaplanowałam kupić sobie coś z matczynego ekwipunku nawet takie pierdoły jak wkładki laktacyjne itp. Sierpień będzie miesiącem na zrobienie pokoiku dla dzieciaków a we wrześniu chciałabym zakupić wózek
Paulina- a u nas jakiejś wielkiej burzy nie było. Lało owszem, ale nie zauważyłam większej nawałnicy, chyba Wartą wszystko idzie, bo moje Szamotuły zawsze omija
W temacie pokoików to my zaczniemy remont jak będziemy wiedzieli kto będzie Przygotowujemy powoli Młodą do zmiany pokoju i dzisiaj jej opowiadamy o planowanym remoncie, a księżniczka najpierw płąkała za swoim pokoikiem, a później sobie wymyśliła, ze ona chce różowe ściany! O nieeee, ja to planuję kremowe
Pyscek- ja to nadal się stresuję głupio, ze coś będzie nie tak, ale jak tylko dowiem się co będzie to robimy remont, pewnie kupimy łóżeczko, na wrzesień/październik planuję zakup wózka i fotelika, a tak po trochu mam zamiar kupowac inne rzeczy, pewnie w zależności od okazji i promocji
W temacie pokoików to my zaczniemy remont jak będziemy wiedzieli kto będzie Przygotowujemy powoli Młodą do zmiany pokoju i dzisiaj jej opowiadamy o planowanym remoncie, a księżniczka najpierw płąkała za swoim pokoikiem, a później sobie wymyśliła, ze ona chce różowe ściany! O nieeee, ja to planuję kremowe
Pyscek- ja to nadal się stresuję głupio, ze coś będzie nie tak, ale jak tylko dowiem się co będzie to robimy remont, pewnie kupimy łóżeczko, na wrzesień/październik planuję zakup wózka i fotelika, a tak po trochu mam zamiar kupowac inne rzeczy, pewnie w zależności od okazji i promocji
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Mieliśmy burze z gradem i prądu nie było ponad godzinę ale już wracamy do życia
reklama
*martusia*
Fanka BB :)
U mnie właśnie po burzy ale prąd mam
Dziewczyny te które kupiły pajacyki jakoś tanio w c&a to była jakaś promocja czy coś? U mnie online nie widziałam nic takiego czy to trzeba do sklepu iść bezpośrednio?
Olo zaraz do kąpieli i do spania.
Wybaczcie brak fotki na fb Ale nie miałam nastroju. I stroju
Dziewczyny te które kupiły pajacyki jakoś tanio w c&a to była jakaś promocja czy coś? U mnie online nie widziałam nic takiego czy to trzeba do sklepu iść bezpośrednio?
Olo zaraz do kąpieli i do spania.
Wybaczcie brak fotki na fb Ale nie miałam nastroju. I stroju