Innabajka
Fanka BB :)
Powiedzcie dziewczyny czy gdybyście znalazły wózek zdecydowalybyscie sie go kupić już teraz?
Jasne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie dziewczyny czy gdybyście znalazły wózek zdecydowalybyscie sie go kupić już teraz?
Joa.Le- migdały ponoć pomagają i mleko, ale mi mleko raczej potęgowało zgagę
Mnie głowa boli nadal, rano znów kłótnia, bo dopiero co po 6 w końcu porządnie zasnęłam, to po 7 Młoda się obudziła. Wygoniłam ją z mężem na dół i spałam do 10
żabila- a wiesz, ze są bazy montowane na pasy, nie tylko na isofix? My isofixów w aucie nie mamy, więc chyba będe patrzeć właśnie na taką bazę na pasy.
Na ból głowy nie biorę nic, czekam aż przejdzie, czasem spacer pomaga
Mamy w planach jechac na termy tarnowskie, chyba można się w wodzie termalnej kąpać w ciąży, co? Na kręgosłup by mi pomogło