reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja jeszcze o wozku i foteliku nie mysle.. troche pozniej zaczne, jakos na jesien dopiero..

Mam pytanie do tych cierpiacych z powodu bolu glowy.. jak sobie z nim radzicie? Ja juz wymiekam kompletnie. A gin. powiedzial ze to normalne i jak nie przejdzie badz jak beda towarzyszyc wymioty to mam isc do ogolnego

Jak juz nic nie pomaga : sen, odpoczynek, kawa,spacer to biore paracetamol :) nie zaszkodzi

Mi ostatnio lekarz kazal wziac na bol brzucha 2 nospy i paracetamol hehe

reklama
Co do wozkow to zakochalismy sie w Mutsy igo ale sa mega drogie i nas nie stac :) polujemy zatem na uzywane.

Maz byl ostatnio na szkoleniu dla kierowcow i nie polecali bazy do fotelikow takze my kupujemy zwykly na pasy.

Na wozek chcemy przeznaczyc max 1000zl a na fotelik mamy po rodzinie

Joa.Le- migdały ponoć pomagają i mleko, ale mi mleko raczej potęgowało zgagę

Mnie głowa boli nadal, rano znów kłótnia, bo dopiero co po 6 w końcu porządnie zasnęłam, to po 7 Młoda się obudziła. Wygoniłam ją z mężem na dół i spałam do 10 [emoji14]

żabila- a wiesz, ze są bazy montowane na pasy, nie tylko na isofix? My isofixów w aucie nie mamy, więc chyba będe patrzeć właśnie na taką bazę na pasy.

Na ból głowy nie biorę nic, czekam aż przejdzie, czasem spacer pomaga :)

Mamy w planach jechac na termy tarnowskie, chyba można się w wodzie termalnej kąpać w ciąży, co? Na kręgosłup by mi pomogło
Mowisz o Solec Zdroj??

Paulina- jakoś z początkiem czerwca otworzyli, też jeszcze nie byłam, ale mam dużo bliżej niż na maltańskie
A wóżka chyba bym jeszcze teraz nie kupiła

Simka naszą była i na pasy i na isofix i dupa. Jak na tej inspekcji fotelikow byliśmy to koles mówił że nie pasuje. W pasach mamy za blisko bazy to wpiecie gdzie pas się wpina i mocno opiera się o bazę a tak nie może być. Więc nie zostało nic innego jak sprzedać. Jakby miała kogoś w rodzinie kto by potrzebował to byliby łatwiej no ale cóż. Teraz wiemy że baza na isofix musi mieć regulowana długość tych zaczepów żeby była dobra do naszego auta. Tamta miała jedną długość.
Już patrzylismy i ta z maxi cosi family fix jest dobra ale ją MC nie chce. I z besafe'a też powinna pasować ale to do Wrocławia muszę jechać bo u nas w sklepach same maxicosi albo inne noname.

Żabila- ja mam ten problem, że mąż planuje sprzedaż auta i chce kupić inne, więc na razie nie patrzę, bo nie wiem czy sprzeda czy nie :p No i pojadę do sklepu i u nich dopasuję

Paulettah jak okazją to kup. Te bliźniacze drogie są to jak bym miała okazję to bym kupiła. Ale to jak masz gdzie trzymać go bo jeszcze postoi z 4miesiace

reklama
No myśmy ten błąd zrobili że kupili bez mierzenia. Jak wymienialismy na większy to już z przymiarka do auta bo montowany tyłem chcieliśmy a nie każdy był na tyle mały że można było potem z przodu siedzieć. Ale na szczęście sirona pasowała i od biedy ona jest od 0-18 więc można kupić większy dla Pawła a sirona mieć dla małego tylko że ona na stałe w aucie jest. A jednak taki nosidelkowy wygodniejszy.

Do góry