reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

witam z rana :)

simka to chyba ja mam za bardzo naciagnieta skórę na cyckach bo tylko brzuch mega owłosiony :p a co do smaków to wczoraj znowu miałam na piwo :) mąż wybierał w Tesco i chciał małe carlsbergi w puszce a ja mówię niee w puszcze śmierdzą musisz wziąć w butelce i taki poczułam smak puszki ze aż mówi bleh .. wziął w butelce :) musiałam łyka zrobić bo tak mi pachniało pod nosem ze o ja cie :)

emkamm dam na pewno znać. doktorka mi mówiła ze właśnie można od 15 i jeżeli już wiem że chce to oni zapisują na 15t 1 dz :) zapisywał się w zeszły poniedziałek i zapisała mnie na środę za półtora tygodnia. będzie jakoś 15t i 3 lub 4 dzień. a z om chyba właśnie 15 i 1 :) będą zabieg robić o 11.10 ale kazała być 10.50
dwa dni przed nie smarować niczym brzucha i przed zabiegiem do śniadania nospe. :) ale to ci pewnie jeszcze powiedzą. :)

ja to jakaś przewraLiwiona jestem. brzucha nie smarowalam odkąd się zapisałam na to badanie a nospe plnuje jakaś mała juz dziś wziąć :) :p
ale dlatego że jak kichnelam teraz to tak mnie ścisnelo gdzieś za jajnik prawy ze o jaa cie :)

reklama
Dzięki za informacje aktina,
na FB wrzuciłam te poradniki, których tu nie mogłam:
- dwa ściągnięte ze strony bodajże instytutu matki i dziecka o żywieniu oraz o kojeniu bólu w ciąży i przygotowaniu do porodu
- jedna reklamówka o krwi pępowinowej do poczytania.

Cześć kobietki:-)
Nie wyspałam się dzisiaj, bom wczoraj najadła się z mężem chipsów i popcornu do filmu. Masakra:baffled:
A teraz czekam już z utęsknieniem, kiedy moje dziecko zechce pójść na drzemkę. Już raz próbowałam go ululać, ale po 30 minutach zrezygnowała. Łazi teraz po mieszkaniu i szponci. Dopiero co mi odwrócił ekran w komputerze, próbował też rozwalić telefon o ławę... Ja nie wiem jak z dwójką przyjdzie mi wytrzymać:szok:

U mnie dzisiaj od nocy pada, jest ciemno, buro. Ale mi to jak najbardziej odpowiada:-):-)
Dobra, resztę napiszę później, Wojtek do komputera zaczyna się dobierać

Hej. Nie wiem czy korzystacie z poduszek dla kobiet w ciąży. Ja dostałam od koleżanki ogromnego rogala i teraz choć kiepsko sypiam w nocy mogę się przynajmniej porzadnie ułożyć- super jest polecam. Jak ja spalam bez takiego w poprzedniej ciąży. U nas w domu wielka walka o niego mąż na kanapie się na nim układa, dziecko bez niego zasnąć nie chce, muszę w nocy czekać żeby jej podebrać.

ImageUploadedByForum BabyBoom1436776098.566838.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436776098.566838.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436776098.566838.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry