reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Też napiłabym się wina bezalkoholowego, ale mój facet nie pozwala :( nie wierzy w to, że te wina są 0 %. Wiem, że tak z piwami jest, że bezalkoholowe niektóre zawierają jakieś procenty. Ale czy z winami ? : O

Te wina są 0%, bo to nie są takie prawdziwe wina. Tylko taki napój o smaku zbliżonym do wina. Także bez obaw.

Co do piw to owszem, Lechy, Żywce itp msja 0,5% alko. Ale np. Bawaria jest 0%. Te z ich strony mają po 0%. Wystarczy czytać dokładnie etykiety, żeby się nie naciąć.

Do alko tez mnie nie ciągnie. Ale na świętowanie rocznicy ślubu będzie idealnie. W końcu to specjalna okazja. :-)

żabila- to trzymam kciuki za kolejne usg

Taką poduchę to bym przygarnęła, bo już spać nie mogę, a co dopiero później

See- mi z tego też inaczej wychodzi, ze chłopak :) Ten kalendarz to chyba ściema, wpisałam w obrazy google i raz wychodzi mi dziewczynka raz chłopak :p Szanse 50 na 50 :p

Piwko od bezalkoholowe mam w lodówce, niby mają po 0,5% alkoholu, ale w sumie to znikoma dawka. Ale obawiam się pić. A mam grejpfrutowe, mmm. W pierwszej ciąży w sumie piłam karmi i lecha bezalkoholowego, na imprezie poślubnej mojej :p Dostałam właśnie od tego sklepu do testowania

A teraz będę smęcić, bo mam doła. Zachciało mi się pasty z fasoli na kolację, a lenistwa chciałam ja rozdrobnić w moim urządzeniu do koktajli, bo on w sumie jak blender. I chyba je spaliłam :( Zaczeło dymić i plastik jest ciut roztopiony :( A użyłam tylko kilka razy :( Rycze jak głupia. Do tego mam dość mojej małej marudy, bo cały dzień o coś jęczy. Ja się do siedzenia w domu nie nadaję! miesiąc w domu, a ja popadam w depresję. W dodatku nie mam żadnych znajomych by gdzieś wyjść, na kawę choćby. Najchętniej to bym do pracy wróciła, ale tam też mnie nie chcą :(

Ja mam białe Light Live Chardoney. Z tych co próbowałam to najbardziej przypomina smak wina pół lub wytrawnego. Ja słodkich nie lubię.

Tutti do Włoch też powinni Ci wysłać. :-) Sprawdź to. :-)

Ja też wina uwielbiam więc dla mnie to mega radocha! :-)

Simka mam to samo moja mala dzis sobie umyslala ze sie bii naszego psa! Id rana placze ze sie boi a pies byl wczoraj u fryzjera i jest taki makutki i slodziutki. Pudelek miniaturka. Ehhh wyrwalabym sie gdzies ! W siemanowicach slaskich jest spa i maja zabiegi dla ciezarnych :-) mam ochote jechac ale sama :-( jak tam wiekszosc pokoji dwuosobiwa

reklama
żabila- to trzymam kciuki za kolejne usg

Taką poduchę to bym przygarnęła, bo już spać nie mogę, a co dopiero później

See- mi z tego też inaczej wychodzi, ze chłopak :) Ten kalendarz to chyba ściema, wpisałam w obrazy google i raz wychodzi mi dziewczynka raz chłopak :p Szanse 50 na 50 :p

Piwko od bezalkoholowe mam w lodówce, niby mają po 0,5% alkoholu, ale w sumie to znikoma dawka. Ale obawiam się pić. A mam grejpfrutowe, mmm. W pierwszej ciąży w sumie piłam karmi i lecha bezalkoholowego, na imprezie poślubnej mojej :p Dostałam właśnie od tego sklepu do testowania

A teraz będę smęcić, bo mam doła. Zachciało mi się pasty z fasoli na kolację, a lenistwa chciałam ja rozdrobnić w moim urządzeniu do koktajli, bo on w sumie jak blender. I chyba je spaliłam :( Zaczeło dymić i plastik jest ciut roztopiony :( A użyłam tylko kilka razy :( Rycze jak głupia. Do tego mam dość mojej małej marudy, bo cały dzień o coś jęczy. Ja się do siedzenia w domu nie nadaję! miesiąc w domu, a ja popadam w depresję. W dodatku nie mam żadnych znajomych by gdzieś wyjść, na kawę choćby. Najchętniej to bym do pracy wróciła, ale tam też mnie nie chcą :(

Simka, biedulko kochana, nie badz smutna. Szkoda ze w wawa nie mieszkasz to bym sie z Toba umowila na kawe, spacer i ploteczki[emoji8][emoji3]

Do góry