reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No wlasnie wydaje mi sie ze ma tez sporo plusow, a jesli to ze trzeba podnpsic przy skrecaniu bylo by jedynym minusem to chyba nie taka tragedia :-p musze poczytac i podotykac w sklepie, bo od dawna mi sie podobaja ;-)

reklama
No i popodnosic :) żeby nie był za ciężki przy tym podbijaniu :) a tak to spoko aż sama nabrała ochoty żeby kupić oddzielnie wózek z gondola a oddzielnie spacerówke :)

Dziewczyny dzięki za wsparcie. Po prostu frustruje mnie to że ciągle coś. Nie może być gładko i lekko. A znam dziewczyny, które wpadały, nie chciały dzieci, teraz się nimi nie zajmują a ich ciąże były lekkie i książkowe... grrrrrr....

Co do skrętnych kół to łatwiej jest takim manewrować np. w sklepie czy na wąskich chodnikach.

Dziewczyny, te co brały luteine dopochwową. Wkładałyścid ją za pomocą tego aplikatora czy palcem? A jeśli palcem to jak głęboko?

My też szczepimy tylko podstawowymi.

Co do wózków to dużą goldola potrzebna jest przy maluchach urodzonych latem. Bo niby do pół roku w gondoli jeździ to akurat dziecko największe jest zimą. Dla nas to rzeczywiście bardziej ważna powinna być spacerowka. Bo jak lato będzie ciepłe do malucha i tak w bodziaku kladzie się do gondoli bez kocykow spiworkow kombinezonów.

My mamy bebetto wózek i sprawdzał się dobrze. Na roczek kupilismy parasolke z tych droższych porzadniejszych rozkładanych żeby nie taszczyc tego dużego że sobą. I szczerze to ten bebetto gdzieś do 1,5 roku uzywalam. Potem sporadycznie do parasolki a teraz to siedzieć nie chce za bardzo. Woli na rowerze że mną jeździć albo na nogach. No względnie na reaktorze bo to taki mały rolnik jest

Ja mam tsh, ft3 i ft4.

Tym aplikatorem nie dałam rady. Musiałam palcem. Mam nadzieję, że nie jest za płytko. Ale masakra z tym. Wolę łykać tabsy... :-/

reklama
Wróciłam do domu. Tyle godzin obserwacji i nic nie wiadomo :(
Jeszcze jutro mam wrócić po zastrzyk. Chyba ze plamienia znow sie pojawia to mam przyjechać od razu.
Psychicznie czuje dola :(

Dziękuje za wsparcie. Nie mieszkam w PL ,a w UK maja inne podejście do ciąży.
Tu nie dają tabletek na podtrzymanie stad moja desperacja by dostać je mówiąc wprost nielegalnie. Wiadomo ,że sa to tabletki na receptę. A zaszkodzić nie zaszkodzą bo dzieki nim mam przeciez córcię.

Juti777 rozumiem dokładnie co czujesz :( zycie jest niesprawiedliwe.

Dzis już padam na twarz.
To teraz pytanie ktora z was ma paypala żebym mogła za tabletki i wysyłkę zapłacić ?
Mamy angielskie konto i najłatwiej nam płacić przez paypal bo pod to mamy podpięte konto.

Do góry