reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No wlasnie wydaje mi sie ze ma tez sporo plusow, a jesli to ze trzeba podnpsic przy skrecaniu bylo by jedynym minusem to chyba nie taka tragedia :-p musze poczytac i podotykac w sklepie, bo od dawna mi sie podobaja ;-)

reklama
No i popodnosic :) żeby nie był za ciężki przy tym podbijaniu :) a tak to spoko aż sama nabrała ochoty żeby kupić oddzielnie wózek z gondola a oddzielnie spacerówke :)

Dziewczyny dzięki za wsparcie. Po prostu frustruje mnie to że ciągle coś. Nie może być gładko i lekko. A znam dziewczyny, które wpadały, nie chciały dzieci, teraz się nimi nie zajmują a ich ciąże były lekkie i książkowe... grrrrrr....

Co do skrętnych kół to łatwiej jest takim manewrować np. w sklepie czy na wąskich chodnikach.

Dziewczyny, te co brały luteine dopochwową. Wkładałyścid ją za pomocą tego aplikatora czy palcem? A jeśli palcem to jak głęboko?

My też szczepimy tylko podstawowymi.

Co do wózków to dużą goldola potrzebna jest przy maluchach urodzonych latem. Bo niby do pół roku w gondoli jeździ to akurat dziecko największe jest zimą. Dla nas to rzeczywiście bardziej ważna powinna być spacerowka. Bo jak lato będzie ciepłe do malucha i tak w bodziaku kladzie się do gondoli bez kocykow spiworkow kombinezonów.

My mamy bebetto wózek i sprawdzał się dobrze. Na roczek kupilismy parasolke z tych droższych porzadniejszych rozkładanych żeby nie taszczyc tego dużego że sobą. I szczerze to ten bebetto gdzieś do 1,5 roku uzywalam. Potem sporadycznie do parasolki a teraz to siedzieć nie chce za bardzo. Woli na rowerze że mną jeździć albo na nogach. No względnie na reaktorze bo to taki mały rolnik jest

Ja mam tsh, ft3 i ft4.

Tym aplikatorem nie dałam rady. Musiałam palcem. Mam nadzieję, że nie jest za płytko. Ale masakra z tym. Wolę łykać tabsy... :-/

reklama
Wróciłam do domu. Tyle godzin obserwacji i nic nie wiadomo :(
Jeszcze jutro mam wrócić po zastrzyk. Chyba ze plamienia znow sie pojawia to mam przyjechać od razu.
Psychicznie czuje dola :(

Dziękuje za wsparcie. Nie mieszkam w PL ,a w UK maja inne podejście do ciąży.
Tu nie dają tabletek na podtrzymanie stad moja desperacja by dostać je mówiąc wprost nielegalnie. Wiadomo ,że sa to tabletki na receptę. A zaszkodzić nie zaszkodzą bo dzieki nim mam przeciez córcię.

Juti777 rozumiem dokładnie co czujesz :( zycie jest niesprawiedliwe.

Dzis już padam na twarz.
To teraz pytanie ktora z was ma paypala żebym mogła za tabletki i wysyłkę zapłacić ?
Mamy angielskie konto i najłatwiej nam płacić przez paypal bo pod to mamy podpięte konto.

Do góry