reklama
Ja to bym nie chciała żelaza brać. Chyba bym chciała najpierw sama dieta. No u mnie i hematokryt poniżej normy ale to niby przez to że za dużo pilam wody żeby wywołując ketony z moczu i przy okazji rozrzedzilam za bardzo krew. No i tradycyjnie płytek krwi mam w dolnej granicy.
Gratulacje))To dlatego u mnie cisza, bo ja duzo chodze!
Jestem juz po wizycie. Kocham mojego nowego gina Zapytałam kiedy będę czuć wyraźne ruchy, wziął kółeczko i podał datę 28 sierpnia. Zrobił dokładne usg i podał nowa datę porodu 14 styczeń północ
Ja i mąz jesteśmy inżynierami,więc takie gadanie, mimo, że wiemy, że to wszystko trochę wróżeniem jest, bardzo nam się podoba
Łożysko mam z przodu, ale powiedział, że póki co ok. Przed wyjściem z domu zrobiłam szybka jogę i pozycję psa ze spuszczoną głową i dziecko ułożyło się idealnie. Było widać "bułeczkę i nacięcie". Mała waży 255g. Ja chudsza i na granicy anemii. Okazuje się, że owsianka wcale nie taka zdrowa jak jajecznica! fuj
Także dziecko żyje i będę mała córeczkę ))
Ulicha jak Twoja wizyta?
*martusia*
Fanka BB :)
Dziewczyny na anemię i niskie żelazo rewelacyjny jest Floradix - same naturalne wyciągi nie chemiczne cuda. Postawi Was na nogi i pięknie podniesie wyniki do tego niezbyt drogi.
Żelaza mój organizm nie toleruje w formie tabletek Będzie klops jak będę musiała brać.. Jak zaczęłam z suplami "Prenatal Duo" zaraz na drugi dzień ból brzucha a na trzeci biegunka Dopiero po 3-ch dawkach odstawiłam. Gin stwierdziła, że to przez żelazo w tabletkach i teraz biorę "Mama dha" - te żelaza nie mają.
simka a gdzie jest ten wózkowy wątek?
marcepanek - trzymam za Was kciuki !!
Joa.Le - gratuluję córeczki
Emenems też dziś musiałam dużo chodzić i ciągle robiłam "buju-buju" :-) Wierciło się me dziecię niesamowicie od samego rana !! Nawet leżenia nie lubi chyba za bardzo Aż mnie brzuch boli od tego przeciągania/wiercenia się malucha
Super sierpniowa! Dziękuję Ci za opinię !Bettka dziewczyny mają rację z gondolami. Ja głównie na gondole patrzyłam a faktycznie trzeba więcej uwagi poświęcić spacerowce. Dużo dziewczyn z sierpniowek pozbyło się wózków 3w1 i kupiło małą spacerówke. Ja mam carmele. Mi spacerówka odpowiada. Koła pompowane i skrętne, dobre amortyzatory, bardzo duży daszek. Nad morzem się fajnie sprawdził przy dużym wietrze. Minus dla mnie to pasy bo wydają mi się zbyt wąskie i jakieś takie niewygodne jeżeli chodzi o regulacje, aczkolwiek możliwość samej regulacji jest bardzo duża. Wózek szybko i łatwo się składa i rozkłada, spacerówka ma możliwość przepinania przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Ma też mozliwość całkowitego rozłożenia do pozycji leżącej. Odpina się łatwo i fajnie się składa. W samochodzie ładnie wchodzi. Widziałam że teraz mają kilka nowych modeli. Coraz fajniejsze są. Ja oglądałam wiele wózków, wiele testowałam w sklepie i ten dla mnie był najlepszy. Nie żałuję wyboru.
simka a gdzie jest ten wózkowy wątek?
marcepanek - trzymam za Was kciuki !!
Joa.Le - gratuluję córeczki
Emenems też dziś musiałam dużo chodzić i ciągle robiłam "buju-buju" :-) Wierciło się me dziecię niesamowicie od samego rana !! Nawet leżenia nie lubi chyba za bardzo Aż mnie brzuch boli od tego przeciągania/wiercenia się malucha
aktina
Juti - tez mam szyjke krótką - mówi ze zamknieta ale krótka
Joa.Le - z bananem na buzi czytam twojego posta hehe Gratulacje córki !!
Ja 25 na pobranie krwi idę, co jesc oprucz słynnych burakó zeby nie dostac potem żelaza w tabletkach? Bo się juz całkiem nie załatwie
Joa.Le - z bananem na buzi czytam twojego posta hehe Gratulacje córki !!
Ja 25 na pobranie krwi idę, co jesc oprucz słynnych burakó zeby nie dostac potem żelaza w tabletkach? Bo się juz całkiem nie załatwie
betina018
Dziewczyny mam pytanie czy zastanawialiście się już nad szczepieniami dzieci jak już się urodzą, jaki rodzaj, czy tylko obowiązkowe czy też nadprogramowe. Ja swoją Marysie szczepilam tymi 5w1 plus dodatkowo rotawirusy a teraz mam wiele wątpliwości, naczytalam się i śni mi się po nocach.
green_parsley
Dziewczyny, a wracajac do wozkow, bo juz dawno mialam zapytac, czy te wozki bez skretnych kol to jest bardO, bardzo zly pomysl, zla inwestycja, sa mocno nie praktyczne itd? Bo tak mi sie podobaja te duuze retro kolka
reklama