reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
simka, ale to co zważyli Cię i tylko przywitasz się z lekarzem i już? żadnego badania / sprawdzenia/kontroli u Ciebie nie ma?

Nie no kontrola bedzie ale dostalam kartke w jakim tyg co i niby usg sie nalezy dopiero w 22-26 tyg
A nadal czekam juz 20 minut opóźnienia

Ja juz odliczam godziny do wizyty.. usg polowkowe bedzie.. ciekawe czy nie powie teraz ze to dziewczynka ; P

A narzeczony sie urwie ?cos sie udało zdziałać?

Ja ci powiem ze moja położna i usg ołówkowe było super ona widziała se chcemy malucha pooglądać i oprocz badan robiła takie zdjecia np
ImageUploadedByForum BabyBoom1439890910.420601.jpg

Oczywiscie to moje kochane stopki ktore juz bym wycałowała :)

Potem mowila ze mamy czas to ona jeszcze pojeździ po brzuchu to mozemy do niej pogadac :) z 45 minut trwało samo usg hehehe

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439890910.420601.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439890910.420601.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 82
Za 2 tyg bede miala na polnej w poznaniu usg wiec jak nie bedzie chcial zrobic dzis to mu powiem ze w 21 22 i tak bedzie tamto niech mi zrobi dzis. No nic na razie czekam i sie stresuje

Moja Pani dr tez zawsze dlugo robi usg sama sie smieje, ze moze nam sie ida jakoes fajne zdjecia do albumu zrobic ;-) na kazdym usg pokazuje mi dokladnie gdzie jakie kosci widac, gdzie jakie narzady, wszystko dokladnie tlumaczy doslownie jak krowie na rowie :p czasami to sie smieje, ze ona ma z tego jeszcze wieksza radoche niz ja ;-) ale jest super kobietka, mloda wiec moze neszcze nie zepsuta przez ludzi ;-)

reklama
Simka- w Austrii normalnie usg przysługuje tylko 3 razy w ciąży a każde dodatkowe 40-60 euro płatne Ale u mnie lekarka robi za każdym razem i nie bierze kasy ( chyba jedyna z powołania) i tylko nie wpisuje do dokumentów,
Paulettah- będzie na pewno ok, nie ma się czym przejmować a sala moim zdaniem dobrze wygląda, i ważne że nie ma 10 łóżek na sali :)

Do góry