reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tez jestem zdania ze swoj lekarz w szpitalu to podstawa bo inaczej nic nie zrobia. Moj pracuje wlasnie na zaspie i bedzie robil mi cc przynajmniej taki jest plan :D

Ja nie miałam swojego lekarza w szpitalu przy porodzie, tzn on już nie pracował w żadnym i było naprawdę bardzo znośnie. Dałam mu znać smsem ze juz urodziłam to nawet dzwonił, pytał jak się czujemy itd. Ach, szkoda ze on teraz daleko ode mnie ma praktykę bo takiego lekarza ze świecą szukać... Ten teraz to raz dwa i niby zły nie jest ale to już nie to samo. Raczej nie planuje porodu w "jego" szpitalu.

Paulettah a w którym szpitalu jesteś?

W świętej rodziny wrzucam wam zdjęcia sali - na razie sama :) ale 2h czekałam na przyjęcie masakra :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1439887980.185603.jpg

ImageUploadedByForum BabyBoom1439888009.082772.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439887980.185603.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439887980.185603.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 82
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1439888009.082772.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439888009.082772.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 82
Paulettah czy to jest sala w której też leży się po porodzie? Ale chyba nie, bo przewijaka itp nie widze. Jest łazienka? Jedzenia pewnie jeszcze nie próbowałas ichniego ? ;)

Paulettah czy to jest sala w której też leży się po porodzie? Ale chyba nie, bo przewijaka itp nie widze. Jest łazienka? Jedzenia pewnie jeszcze nie próbowałas ichniego ? ;)

Nie porodowe są w innej zemści bydynku. Łazienka jest na korytarzu ale cała wyremontowana taka na wypasie bym powiedziała :) jedzenia tez nie próbowałam na razie pobrali mi krew i czekam na wyniki badań :)

reklama
Do góry