reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tutti zabijesz mnie tymi zdjęciami;) ja miałam postanowienie pic jednodniowe soki, ale niedobrze mi po nich :/ po rybie już tez mi niedobrze :/ i jak tu zdrowo się odżywiać :( jutro mam pierwsza wizytę ugina po im vitro. Czekam na nią z większa niecierpliwoscią niż dziecko na gwiaDke! Chciałabym już wiedzieć a nie zgadywać ktory to tydzień i czy fasolka jest na swoim miejscu...

No ja mam ta wizyte 25.05 dopiero .... U nas 5 tygodni po transferze sie robi wiec jeszxze czekam....czekam na leki z pl mama wysłała w srode mi duphastonu na dwa dni zostało i sie stresuje ze nie zdąży dojść..masakra

hej dziewczyny,nie tylko wam sie tak czas dluzy..ja mam wizyte w sobote...dzis mi sie zdawalo ze mialam uplaw dziwnego koloru,no nie byla to krew i bylo tego malo:/ gin mowil ze tak moze byc po acardzie...masakra sttaszne nerwy...
a wczoraj bylismy na komunii i jak to na komunii mega obzarstwo!!!
u was tez taka.ladna pogoda??

Ja właśnie potwierdziłam wizytę na 26.05 msm na 16 20. Wcześniej dzień matki w przedszkolu. Zapowiada sie dzień pełen emocji..

No i mnie juz 15 w cieniu :) bedzie lepeiej słońce ostro daje!!!

Seeyou ja zaczelam ciąć dawki lekow sama by mi starczyło az przyjda te z polski .... Strasznie sie stresuje ze mi nie starczy :(

Emenems, to tam po zabiegu nic nie nie przepisali? na własną rękę musiałas, czy jak??

a ja w pracy, ale musze do mamy skoczyc bo dzwoni w panice ze zdjecia z wycieczki ostatniej jej znikneły .. trzymajcie mnie :D:D

Tak dokładnie aktina - miałam trzy opakowania Lutinusa na styk do wyniku testu 14 dni po transferze potem powiedzieli ze nic nie mam brac- prosiłam o progesteron ale nie... Wiec miałam jesCze duphaston w domu to zaczelam brac i skontaktowałam sie z gin w pl co mi luteine przepisał i mama w srode wysłała .... Ja mam duphastonu do jutra, juz ucięłam pierwsza dawkę na pol dzis rano zeby ew do konca tygodnia starczyło..... I sie strasznie boje ...

reklama
Ale wiatr u nas... słoneczko całkiem całkiem ale wiatr taki ze prawie głowę urywa :(

Do góry