reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems teraz z imionami nie mam takiego problemu jak kiedyś, byle nie było obraźliwe I jest ok :) a Eli Anne spokojnie zarejestrują u nas :)

Sierpniowa tulem ciebie mocno :) mój ominęło wczoraj klocka walnął do brodzika jak się kąpał :) heheh wiec wesoło :)

Ja to nawet nie mam ochoty na seksik a co dopiero na inne sprawy :( jakaś leniwa się zrobiłam, bo w poprzedniej ciąży było lepiej niż teraz :(

reklama
Grubasek to będziesz po mnie, ja na 13.15 chyba :D

Jeny, zjadłam kielbaske i szaszlyka i mi się kichy nie mieszczą w środku ;p masakra, mam nadzieje ze to ostatni grill w sezonie :)

Dzięki, że jesteście ;*
Resztę dnia przeżyłam bez większych obrażeń i wpadek. Małego razem z mężem uśpiliśmy w niecałe pół godziny bez lulania i śpiewana. Mały sukcesik dla nas.
Paulina fany śpiworek. Teraz sama oglądam na allegro.
Dobrej i spokojnej nocy dziewczyny;-)

Ja mam, albo samo tak zakluje albo jak sie podnosze...to chyba wiezadla. Przeciez tam wszyyystko-macica, wiezadla teraz mocno pracuja;)Emenems ale jak Cie cos bardzo niepokoi, to wiesz...lekarz albo polozna,

Emenems to mnie dzisiaj od rana jak wstałam tak napierdala lewy bok ze nie mogłam sie wyprostować i tak myśle ze mnie przewiało bo śpię bez kołdry a okna miałam dziś na przestrzał pootwierane. Zobaczymy co powie dzisiaj lekarka na wizycie. A co do kłucia to ja mam takie delikatne ale nic sie nie dzieje wiec chyba to normalne :)

I mnie coś czasem zakluje ale przechodzi :) na weselu się tak najadlam ze myślałam że pekne i nic już nie zmieszcze ale nie minęło 10 minut i takie pyszne babeczki były ze po prostu grzech nie zjeść. jeszcze do domu kilka ich dostałam ale już zjadłam haha

dzisiaj do lekarza juz się nie mogę doczekać !!!

Hej Dziewczyny, ja tez nie moge sie juz doczekac:) to bedzie usg połowkowe i idziemy razem:) ktora pierwsza dzisiaj? Ja mam wizyte na 17:)

Emenems, w pierwszej i tej ciazy odczuwalam dosc mocne kłucie po bokach, lekarz uspokajał, ze to rozrastająca macica.

Witajcie .. ja dziś odkryłam prawdę o moim dziecku ... mąż miał półtorej tygodnia wolne ja wogole nie czułam się że jestem w ciąży .. zero jakich kolwiek objaw no oprócz rosnącego brzuszka ... mąż dzis wrócił do pracy a maleństwo dało mi już popalić bólem kręgosłupa :(
czyli już wiem .. jak mama sama w domu to dam popalić a jak tata jest to będzie aniołeczek .. ehh ..
Emenems mnie czasem też boli tak raz jeden raz drugi - narazie mi ustało, ale nic nie wykazywało złego na usg i z dzidzia tez wszystko ok wiec moze musi pobolec wkoncu wszystko sie zmienia i rozciaga od srodka :p
miłego dzionka :)

reklama
Ja właśnie w drodze do lekarza ale dziś tylko endo.

Potem skocze do lidla może zalapie się jeszcze na buty dla małego. Potem zobacze bo muszę do prawie 15 czekać aż gin będzie bo l4 mi się kończy a w taki upał nie wracam do pracy. Więc cały dzień poza domem.

Trzymam kciuki za wizytującego.&&&&&&&. Te co nie znają niech poznają płeć. My czekany do czwartku.

Rozmawialam dziś z położna że się odezwę do niej w przyszłym tygodniu. Już 21tc będzie skończony to czasem sobie pójdę na spotkanie.

U nas wczoraj cały dzień temperatura koło 25 stopniu. Dziś naradzie 22. Oby za bardzo nie urosla

Do góry