reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

:( U mojego synka stwierdzono kamicę nerkową. Moczanową i fosforanową, z tego co wiem diety które nalezy stosować w przypadku tych kamic wykluczają się wzajemnie. Pani doktor poradziła mi zloty środek :? Jak go odnaleźć? Czy ktos z was ma podobny przypadek w domu ? Prawdę mówiąc jestem załamana
dziecku podaje furaginum oraz Magnez z B6
Ps.
Podobno odziedziczył tą skłonność .....
czekam na rady i listy JoannaSt

Oj z moim to nie bedzie takie proste :( tyle sie nagadalam i dooopa :(

reklama
Emenems ja akurat nie pomoge , moj maz ma dunskie obywatelstwo wiec maly ma automatycznie po nim . Nie rejestrowalam go w polsce. Ale mysle ze juz teraz nie robia zadnych problemow z imionami , takie nieraz smieszne daja.. Co do szalikow to ja nie mialam dla mlodego i teraz tez nie zamierzam.. Kombinezon, czapka , w wozku spiwor badz kocyk i dzidzia zbunkrowana lezy .. Wogole wy juz macie niektore wyprawki a ja nie mam nic ! Nic ani jednej rzeczy haha a no chyba ze liczyc lozeczko .. To tylko lozeczko po mlodym. Czekamy na polowkowe i wtedy powoli zaczniemy kupowac ale nie na hura wszystko bo chyba zbankrutujemy a tez musimy malemu wyprawke do przedszkola bo ku mojej rozpaczy idzie 2listoopada..

Mieszkam w Pile. 21 jedziemy do mojej przyszłej teściowej na urlop mojego mężczyzny .Ja jestem na zwolnieniu od początku ciąży. W Poznaniu będziemy do 31 sierpnia i tego dnia mamy prenatalne na Spiski.

Mieszkam w Pile. 21 jedziemy do mojej przyszłej teściowej na urlop mojego mężczyzny .Ja jestem na zwolnieniu od początku ciąży. W Poznaniu będziemy do 31 sierpnia i tego dnia mamy prenatalne na Spiski.

Miałam ja spiski prenatalne. Położne w rejestracji masakryczne. A Tyna NFZ czy prywatnie? Ja tez tam chyba na połówkowe pójdę chyba ze moja lekarka zrobi mi w szpitalu

A pro po zakupów to mam 2 pieluchy jedna tetrowa a druga flanelowa-moja 11 letnia córka kupiła od siebie dla maleństwa :) 4 pary skarpetek i buciki- to też kupiła córka 14 letnia. A my kupilismy razem koc wym.110/140 w jasne kolory ,że pasuje i dziewczynce i chłopcu. a reszta stopniowo później. Tak więc kilka rzeczy juz mamy dla Maleństwa:)

reklama
My mamy na 13:45. Położne masakra dodzwoniłam sie i odłożyła na chwilę telefon i przez 10 minut prowadziła dyskusję ze swoją koleżanką , więc się rozłączyłam i zadzwoniłam jeszcze raz i dopiero wtedy mnie zarejestrowała. My mamy od lekarza skierowanie ze względu na ten obumarły płód , który jest we mnie z tym zdrowym Maluchem:-)

Do góry