reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Chodzi o to, że my nie znamy się jakoś bardzo długo. Prawdę mówiąc tylko rok ;-) Poznaliśmy się w ten sposób, że trafiliśmy do tego samego domu - ja wynajmowałam jeden pokój, on drugi, a taka dziewczyna trzeci, no i jeszcze właścicielka na piętrze. I właściwie po krótkim czasie sobie wpadliśmy w oko i seks był codziennie (czy raczej kilka razy dziennie). Jako że zamieszkaliśmy później właściwie w jego pokoju, a mój pokój stał się "garderobą" to nie było problemu z taką ilością razy. Taka zmiana o 180 stopni faktycznie może być trudna, ja to rozumiem. Co innego jak się jest w dłuższym związku. Wcześniej byłam z facetem 7 lat, to po pewnym czasie rzadszy seks jest normalnym stanem rzeczy. Ale my mamy krótki staż :szok: Swoją drogą to zabawne, że dziecko mamy tak szybko. Z poprzednim facetem byłam tak długo 7 lat i nawet mi nie dał pierścionka, więc teraz mnie przyspieszyło :tak:

Tez jestem ze swoim narzeczonym rok-jutro rocznica ;) i na poczatku bylo podobnie ze czesto.. a teraz jak raz na msc to jest dobrze

reklama
Nie wiem, u mnie mimo tego, ze sex jest bardzo wazny i zawsze byl to teraz mam takie halo na punkcie bezpieczenstwa malucha, ze kompetnie nie mam ochoty. Moze to przez wczesniejsze niepowodzenia ( nieudane in vitro, poronienie)-no nie powiem, zeby maz byl zachwycony ale sa priorytety prawda;)

Tez jestem ze swoim narzeczonym rok-jutro rocznica ;) i na poczatku bylo podobnie ze czesto.. a teraz jak raz na msc to jest dobrze

Raz? Podziwiam :D moj by wtedy codziennie sobie zyczyl co innego.. hehheheh

Ej seks moze byc niebezpieczny ok kumam, ale orgazm chyba juz nie co :D :D czy tez moga przez to pojawic sie skurcze?

Ej seks moze byc niebezpieczny ok kumam, ale orgazm chyba juz nie co :D :D czy tez moga przez to pojawic sie skurcze?

Niby jakieś skurcze są Ale są podobno bezpieczne na dzidziusia :) u mnie tak samo, jak mi się nie chce to mój już coś innego wymyśla :) ahh ci faceci, ale u nas np po roku było mniej seksu niż po 4 latach bo wtedy się docieralismy a jak kłótnia to i seksu nie było a teraz już spokój to i się chce ciągle :p

Tak sobie mysle, po zaplodnieniu brak seksu bo strach, zalecenia lekarskie, potem juz za pozno, po porodzie tez nie mozna... i robi sie rok bez seksiku :D

Ja wypytam lekarza czy seks analny wtedy wchodzi w rachube, sory jak kogos razi temat :D 27.08 mam kolejna wizyte

Nie wiem, u mnie mimo tego, ze sex jest bardzo wazny i zawsze byl to teraz mam takie halo na punkcie bezpieczenstwa malucha, ze kompetnie nie mam ochoty. Moze to przez wczesniejsze niepowodzenia ( nieudane in vitro, poronienie)-no nie powiem, zeby maz byl zachwycony ale sa priorytety prawda;)

Po takich przejsciach rozumiem :)

Ja z moim poki co widze sie tylko w weekendy.. i ostatnio czesto sie sprzeczamy o glupoty i nie mam wtedy ochoty.. pozatym ja mam jakiegos stresa nie wiedziec czemu.. mowilam mu o tym i stwierdzil ze jak bede gotowa to mam dac mu to odczuc i ze on poczeka..

Cześć. Rozpoczęłam dzień z kupą dziecka na dywanie, bo zachciało mi się wywietrzyć mu pupkę. Potem dostałam z główki w kość policzkową. Jestem dziś obrazem nędzy i rozpaczy. Do tego niewyspana i z bólem zęba. Niech mnie ktoś przytuli, serio.

reklama
Cześć. Rozpoczęłam dzień z kupą dziecka na dywanie, bo zachciało mi się wywietrzyć mu pupkę. Potem dostałam z główki w kość policzkową. Jestem dziś obrazem nędzy i rozpaczy. Do tego niewyspana i z bólem zęba. Niech mnie ktoś przytuli, serio.

ImageUploadedByForum BabyBoom1439728691.528266.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439728691.528266.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439728691.528266.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 33
Do góry