reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Chodzi o to, że my nie znamy się jakoś bardzo długo. Prawdę mówiąc tylko rok ;-) Poznaliśmy się w ten sposób, że trafiliśmy do tego samego domu - ja wynajmowałam jeden pokój, on drugi, a taka dziewczyna trzeci, no i jeszcze właścicielka na piętrze. I właściwie po krótkim czasie sobie wpadliśmy w oko i seks był codziennie (czy raczej kilka razy dziennie). Jako że zamieszkaliśmy później właściwie w jego pokoju, a mój pokój stał się "garderobą" to nie było problemu z taką ilością razy. Taka zmiana o 180 stopni faktycznie może być trudna, ja to rozumiem. Co innego jak się jest w dłuższym związku. Wcześniej byłam z facetem 7 lat, to po pewnym czasie rzadszy seks jest normalnym stanem rzeczy. Ale my mamy krótki staż :szok: Swoją drogą to zabawne, że dziecko mamy tak szybko. Z poprzednim facetem byłam tak długo 7 lat i nawet mi nie dał pierścionka, więc teraz mnie przyspieszyło :tak:

Tez jestem ze swoim narzeczonym rok-jutro rocznica ;) i na poczatku bylo podobnie ze czesto.. a teraz jak raz na msc to jest dobrze

reklama
Nie wiem, u mnie mimo tego, ze sex jest bardzo wazny i zawsze byl to teraz mam takie halo na punkcie bezpieczenstwa malucha, ze kompetnie nie mam ochoty. Moze to przez wczesniejsze niepowodzenia ( nieudane in vitro, poronienie)-no nie powiem, zeby maz byl zachwycony ale sa priorytety prawda;)

Tez jestem ze swoim narzeczonym rok-jutro rocznica ;) i na poczatku bylo podobnie ze czesto.. a teraz jak raz na msc to jest dobrze

Raz? Podziwiam :D moj by wtedy codziennie sobie zyczyl co innego.. hehheheh

Ej seks moze byc niebezpieczny ok kumam, ale orgazm chyba juz nie co :D :D czy tez moga przez to pojawic sie skurcze?

Ej seks moze byc niebezpieczny ok kumam, ale orgazm chyba juz nie co :D :D czy tez moga przez to pojawic sie skurcze?

Niby jakieś skurcze są Ale są podobno bezpieczne na dzidziusia :) u mnie tak samo, jak mi się nie chce to mój już coś innego wymyśla :) ahh ci faceci, ale u nas np po roku było mniej seksu niż po 4 latach bo wtedy się docieralismy a jak kłótnia to i seksu nie było a teraz już spokój to i się chce ciągle :p

Tak sobie mysle, po zaplodnieniu brak seksu bo strach, zalecenia lekarskie, potem juz za pozno, po porodzie tez nie mozna... i robi sie rok bez seksiku :D

Ja wypytam lekarza czy seks analny wtedy wchodzi w rachube, sory jak kogos razi temat :D 27.08 mam kolejna wizyte

Nie wiem, u mnie mimo tego, ze sex jest bardzo wazny i zawsze byl to teraz mam takie halo na punkcie bezpieczenstwa malucha, ze kompetnie nie mam ochoty. Moze to przez wczesniejsze niepowodzenia ( nieudane in vitro, poronienie)-no nie powiem, zeby maz byl zachwycony ale sa priorytety prawda;)

Po takich przejsciach rozumiem :)

Ja z moim poki co widze sie tylko w weekendy.. i ostatnio czesto sie sprzeczamy o glupoty i nie mam wtedy ochoty.. pozatym ja mam jakiegos stresa nie wiedziec czemu.. mowilam mu o tym i stwierdzil ze jak bede gotowa to mam dac mu to odczuc i ze on poczeka..

Cześć. Rozpoczęłam dzień z kupą dziecka na dywanie, bo zachciało mi się wywietrzyć mu pupkę. Potem dostałam z główki w kość policzkową. Jestem dziś obrazem nędzy i rozpaczy. Do tego niewyspana i z bólem zęba. Niech mnie ktoś przytuli, serio.

reklama
Cześć. Rozpoczęłam dzień z kupą dziecka na dywanie, bo zachciało mi się wywietrzyć mu pupkę. Potem dostałam z główki w kość policzkową. Jestem dziś obrazem nędzy i rozpaczy. Do tego niewyspana i z bólem zęba. Niech mnie ktoś przytuli, serio.

ImageUploadedByForum BabyBoom1439728691.528266.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439728691.528266.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439728691.528266.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 36
Do góry