reklama
Innabajka niestety w trakcie orgazmu macica się kurczy i twardnieje. I przy różnych problemach około ciążowych jest to również zagrożenie dla ciąży.
Masakra (( to od kiedy nie wolno nawet orgazmu? (
Masakra (( to od kiedy nie wolno nawet orgazmu? (
Wolno chyba ze rzeczywiscie lekarz zabroni - spytaj u ciebie jak
Pyscek
:)
u nas lekarz pozwolił ba powiedział że nawet trzeba ! ale nic z tego :-( mój nie chce ... czyli mam abstynencję na całego
Innabajka
Fanka BB :)
Cześć. Rozpoczęłam dzień z kupą dziecka na dywanie, bo zachciało mi się wywietrzyć mu pupkę. Potem dostałam z główki w kość policzkową. Jestem dziś obrazem nędzy i rozpaczy. Do tego niewyspana i z bólem zęba. Niech mnie ktoś przytuli, serio.
Tulimy hehekl
Kupa na dywanie to jest to
u nas lekarz pozwolił ba powiedział że nawet trzeba ! ale nic z tego :-( mój nie chce ... czyli mam abstynencję na całego
Moj tez ostatnio nic to mu nagadalam, a potem mialam maraton haha
Innabajka
Ja juz prawie wszystko zwiozlam do matki do prania, wyglada to tak : pakuje na maksa wozek na kolkach i zapierdzielam busem wiec jeszcze jeszcze dwa kursy
U nas wozek prawie kupiony, kupilismy uzywana spacerowke Evo i teraz dokupujemy uzywana gondolke jupii
U nas wozek prawie kupiony, kupilismy uzywana spacerowke Evo i teraz dokupujemy uzywana gondolke jupii
Bubcia501
Ja juz prawie wszystko zwiozlam do matki do prania, wyglada to tak : pakuje na maksa wozek na kolkach i zapierdzielam busem wiec jeszcze jeszcze dwa kursy
Super, a jaki kolor? Też chce już wszystko kupować
Wrzuć linka!
Ja w przyszłym tyg jadę po lampę do dziecięcego i zamawiam żaluzje a 10 września przychodzi malarz - kolor wybrałam z dulux easycare niebiańska radość
reklama
Dziewczyny nie pamietam która dokaldnie pisała o tych chusteczkach suchych dla dzieci - na prwno nie sa Henia nasączone - ale nie znam skaldu, mało kosztują jutro podejde do apteki i kupie bo w supermarkecie nie było dzis i je przetestuje jutro