reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Innabajka niestety w trakcie orgazmu macica się kurczy i twardnieje. I przy różnych problemach około ciążowych jest to również zagrożenie dla ciąży.

reklama
Paulettah to bardzo indywidualna sprawa. Nie ma się co sugerować innymi bo każda ciąża jest inna.
Korzystaj jeśli lekarz Ci pozwala! :-D

Cześć. Rozpoczęłam dzień z kupą dziecka na dywanie, bo zachciało mi się wywietrzyć mu pupkę. Potem dostałam z główki w kość policzkową. Jestem dziś obrazem nędzy i rozpaczy. Do tego niewyspana i z bólem zęba. Niech mnie ktoś przytuli, serio.

Tulimy :) hehekl
Kupa na dywanie to jest to

u nas lekarz pozwolił ba powiedział że nawet trzeba ! ale nic z tego :-( mój nie chce ... czyli mam abstynencję na całego :zawstydzona/y:

Moj tez ostatnio nic to mu nagadalam, a potem mialam maraton haha :D

Ja juz prawie wszystko zwiozlam do matki do prania, wyglada to tak : pakuje na maksa wozek na kolkach i zapierdzielam busem wiec jeszcze jeszcze dwa kursy :)

U nas wozek prawie kupiony, kupilismy uzywana spacerowke Evo i teraz dokupujemy uzywana gondolke:) jupii

Ja juz prawie wszystko zwiozlam do matki do prania, wyglada to tak : pakuje na maksa wozek na kolkach i zapierdzielam busem wiec jeszcze jeszcze dwa kursy :)

U nas wozek prawie kupiony, kupilismy uzywana spacerowke Evo i teraz dokupujemy uzywana gondolke:) jupii

Super, a jaki kolor? Też chce już wszystko kupować

Wrzuć linka!

Ja w przyszłym tyg jadę po lampę do dziecięcego i zamawiam żaluzje a 10 września przychodzi malarz - kolor wybrałam z dulux easycare niebiańska radość :D

reklama
Dziewczyny nie pamietam która dokaldnie pisała o tych chusteczkach suchych dla dzieci - na prwno nie sa Henia nasączone - ale nie znam skaldu, mało kosztują jutro podejde do apteki i kupie bo w supermarkecie nie było dzis i je przetestuje jutro

Do góry