reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Haha nieźle :) dzięki :D szkoda ze jeszcze nie mamy takich możliwości :) ale pozostają zdjęcia :) ja sobie zjadłam dwie małe kanapeczki z serkiem i jestem spelniona :D

reklama
A ja dziś zaspałam do pracy ale na punkt 6 zdążyłam.. I czekam na kierownika żeby mu przedstawić nowinę a on mi głowę urwie! :p ale muszzę mu powiedzieć już bo dużo dzwigam w pracy i musi mi stanowisko zmienić na ten tydz.... Ale się stresuje....

A ja dziś zaspałam do pracy ale na punkt 6 zdążyłam.. I czekam na kierownika żeby mu przedstawić nowinę a on mi głowę urwie! [emoji14] ale muszzę mu powiedzieć już bo dużo dzwigam w pracy i musi mi stanowisko zmienić na ten tydz.... Ale się stresuje....
Trzymam kciuki zaszybko bezstresowa i pozytywna rozmowe ☺

Hej laski ja od wczoraj jestem spanikowana na całego. Cyce chyba mniej bolą podbrzusze w ogóle nie czuję aby coś było na rzeczy. .. mam mega dół. Zarzekalam się że nie zrobię już nigdy bety bo nie daje żadnych gwarancji , a w właśnie wróciłam z badania... teraz piję herbatę z melisy i mam nadzieję sie troszkę ogarnąć ze sobą. ... dzis jest 6 t1d ..

Maratha ja to nie mam zadnych objawów a podobnie jak ty mam 5t6d i nic sie nie dzieje, beta druga wyszła wysoka ale co z trgo jak nic nie czuje wiec po prostu czrkam do usg za dwa tygodnie ....

Co do pracy miałam to szczescie ze wszystko szefowie wiedzieli przed bo wiedzieli o in vitro bo potrzebowaliśmy dwa tygodnie wolnego na jeżdżenia do kliniki wiec jest ok , tylko sie o test pytali potem :)

Powodzenia w rozmowach!!! Ja dopiero wstalam to az nie podobne do mnie.

Dzien dobry! Ja zaczynam dzien z super energetyzyjacym koktajlem! ImageUploadedByForum BabyBoom1431932328.033928.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431932328.033928.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431932328.033928.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry