reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziewczyny, a zaatakowalyscie juz temat wozkow? Ja mialam upatrzony maxi cosi 3 w 1 i bylam nastawiona na nowy wozek ale przegladalam alkegro i praktycznie po sasiedzku byl do sprzedania w stanie idealnym. Kupilismy a teraz oczywiscie sie zadreczam, ze to zapeszanie itp. W koncu maz mnie ochranil, sam pojechel po wozek, zaladowal do schowka i nawet go nie widzialam na zywo;) -wiecie, ze niby nie ma tematu;)))))

reklama
Green no póki co teściowa miała rurek zapas ale wczoraj się skończył, dziś będziemy kręcić ale jeszcze nie znam tego w praktyce ;)
Na gardlo lepiej działa woda z solą albo woda utleniona, woda z olejkiem drzewa herbacianego niż te wszystkie tabletki...

paulina olej te wszystkie przesądy , co ma być to będzie niezależnie od tego czy wózek kupisz ;)

Emenems udanej wizyty :)

Emwnems udanej wizyty a w szczególności usg:)

Dziewczyny czy wasze rogale do spania też są takie nabite tymi kulkami. Mój wczoraj przyjechał i jest strasznie twardy aż trudno jest się na nim ułożyć. Zastanawiam się czy nie odsypać trochę tych kulek:)

Emenems kciuki za wizytę. Czekamy na wieści! :-)

Pailinas8 olej przesądy. Niektóre z nas mają już wózki wybrane, inne kupione, część dziewczyn już ma prawie całe wyprawki!

Ja nie mam kulek w poduszce. Ale ja mam z innej firmy. Moja jest dość miękka, ale na tyle twarda, że daje podparcie.

reklama
Do góry