reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Próbuje właśnie usnąć na lewym boku ale Bąbel mnie podkopuje :D

Dziś probowalam plesc koszyki z papieru :D
uploadfromtaptalk1439504216749.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1439504216749.jpg
    uploadfromtaptalk1439504216749.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 43
  • uploadfromtaptalk1439504491328.jpg
    uploadfromtaptalk1439504491328.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 45
Ja tam tez sie krece w nocy z boku na bok, nie moge dlugo polezec na jeden stronie, i tez zasypiam w polowie na brzuchu z uniesiona jedna noga, nie potrafie inaczej... ;-)

Vivienne uwielbiam papierowa wikline! :-) najgorsze tylko to skrecanie rurek ;-)

Dziewczyny mam pytanie.. czy ktoras tez tak ma ze lezy np na lewym boku i dretwieje jej prawa noga? Nie wiem czy to cos innego czy Kacperek

Mi rece dretwieja bardziej niz nogi :)

Haha ja to się boję jak będę się golila jak brzuszek będzie duży :)

Mi zaczyna byc ciezko.. :) nogi spoko luz ale ostatnio nad bikini troszke sie zmeczylam

Dzien dobry dziewczyny :)

Dzień dobry ! :-)
Mi też dziś siadlo gardło, to chyba jakaś plaga, do tego i nos mam zatkany ....
Jak dokladnie nazywaja sie te tabletki do ssania, ktorych uzywalyscie dziewczyny, bo pamietam tylko pierwszy czlon nazwy? :-)

Mi mąż się zbuntował przed rogalem, bo ogranicza mu dostęp do mnie i póki co rogal jeszcze czeka przy łóżku na większy brzuch.
Ja póki co golę się normalnie, na stojąco i odginając się do tyłu. Jak urośnie brzuch to będę siadać.

reklama
Dzień dobry ! :-)
Mi też dziś siadlo gardło, to chyba jakaś plaga, do tego i nos mam zatkany ....
Jak dokladnie nazywaja sie te tabletki do ssania, ktorych uzywalyscie dziewczyny, bo pamietam tylko pierwszy czlon nazwy? :-)
Chyba masz na mysli *spam* z propolisem i malinami, ale szczerze mowiac efekt przynosza marny. Podobno tantum verde w sprayu jest dozwolone w ciazy ale oczywiscie najlepiej zapytaj lekarza

Do góry