reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
green_parsley
Fanka BB :)
Ja tam tez sie krece w nocy z boku na bok, nie moge dlugo polezec na jeden stronie, i tez zasypiam w polowie na brzuchu z uniesiona jedna noga, nie potrafie inaczej... ;-)
Vivienne uwielbiam papierowa wikline! :-) najgorsze tylko to skrecanie rurek ;-)
Vivienne uwielbiam papierowa wikline! :-) najgorsze tylko to skrecanie rurek ;-)
Innabajka
Dziewczyny mam pytanie.. czy ktoras tez tak ma ze lezy np na lewym boku i dretwieje jej prawa noga? Nie wiem czy to cos innego czy Kacperek
Mi rece dretwieja bardziej niz nogi
Haha ja to się boję jak będę się golila jak brzuszek będzie duży
Mi zaczyna byc ciezko.. nogi spoko luz ale ostatnio nad bikini troszke sie zmeczylam
Dzien dobry dziewczyny
green_parsley
Dzień dobry ! :-)
Mi też dziś siadlo gardło, to chyba jakaś plaga, do tego i nos mam zatkany ....
Jak dokladnie nazywaja sie te tabletki do ssania, ktorych uzywalyscie dziewczyny, bo pamietam tylko pierwszy czlon nazwy? :-)
Jak dokladnie nazywaja sie te tabletki do ssania, ktorych uzywalyscie dziewczyny, bo pamietam tylko pierwszy czlon nazwy? :-)
reklama
Chyba masz na mysli *spam* z propolisem i malinami, ale szczerze mowiac efekt przynosza marny. Podobno tantum verde w sprayu jest dozwolone w ciazy ale oczywiscie najlepiej zapytaj lekarzaDzień dobry ! :-)